nov 02

Prøvekjøring og rydding

I helga har jeg bare vert hjemme. Ikke stort å finne på og så virker det som de fleste er opptatt på en eller annen måte.. Men jeg har i hvert fall fått begynt å rydde rommet mitt skikkelig 😉 Ikke verst bare det 😛 Har fått kasta en hel masse og flytta ting til et nytt sted. Lurer nesten litt på om jeg skal flytte på senga mi og den ene hylla så rommet mitt blir som det var i utgangspunktet 😛 Pulten min er egentlig ikke til no lenger føler jeg, men det kunne kanskje gått an å sette symaskina mi der 😛 Kan jo vær gnisten kommer tilbake å da 😛

I dag har jeg vært på skolen. Det var faktisk ganske kos^^ fikk ekstra lang fritime i dag og fikk gå i hvert fall 20 min før tida^^ Var nede hos mamma en god stund før vi dro og spiste på McD og dro opp til Øyer att og stakk innom Reidun og pappa. Da sa pappa at jeg skulle parkere bilen for han, for da slapp han å gjøre det. Han ble med ut og kjørte bilen bak huset, så jeg skulle prøvekjøre litt. FY!!! så skummelt.. Men litt gøy å 😛 Var bare å bremse når jeg følte for det da og svinge så jeg kjørte rundt og rygga og slik. Bilen kjørte framover av seg selv så jeg skjønte ærligtalt ikke så mye.. Kom borti gassen bare en gang og da skvatt jeg 😛

Satt oppe til over 12 i natt med hensyn også 😛 Jeg visste at “New Moon” billettene kom ut til forhåndssalg i dag så nå har jeg to stk 😀 Gleder meg utrolig masse!!!

Høydepunkter i november:

  • Hente siste bok av “Twilight” serien på biblioteket den 3.
  • Åpning av Lillehammer Læringssenter (tidl. Lillehammer voksenopplæringssenter) med statsminister Jens Stoltenberg den 4. + at vi har hjemme arbeidsdag på skolen
  • Skal til Synne den 6. – 8.
  • Stuck in the Suburbs på TV den 9.
  • Ut i praksis igjen den 11.
  • Pratedame den 11.
  • Tannlegen den 17. (ikke noe høydepunkt akkurat, men får kanskje tetta igjen hullet som hu forrige ikke kunne gjøre ferdig..)
  • “New Moon” premiere den 20.
  • Hafjell åpner den 21.

For de som ikke vil ha jula enda, IKKE LES HER:

  • Og sikkert begynnelsen på julegaveshopping og julebakst!

Skriv et svar