nov 23

Russebilde og mere dans…:P

I dag Hadde vi vanlig skole igjen, Helsefremmende og Yrkesutøvelse før mat, basismøte, lang fritime og film etter mat 😛 I matfri diskuterte vi Twilight 😛 I fritimen i dag sto jeg bare i kø for å bli fotografert, det tok laaang tid. Ble litt bedre kjent med ei jente i klassa da 😛 Guro 🙂 Vi kom tidsnok opp til filmen vi skulle se, den handlet om ungdommer med forskjellige sykdommer som slet litt med kjærligheten. For noen av døm hadde det ordna seg og for andre var det på tur 😛

Etter filmen, som ikke var alt for lang, skulle vi svare på noen spm rundt den. Det var det ingen som gjorde. Istedenfor diskuterte jeg og 2-3 til Twilight igjen 😛 Det er visst flere enn meg som vil se den igjen 😛 Når det var igjen ca 10 min gikk vi alle sammen. Det regna ute og var mye slaps i nedoverbakken fra skolen. De 3 jeg slo følge med ut var et par tre meter forran meg, jeg ropte «vent på meg da» med litt ynkelig stemme for jeg følte at jeg kom til å deise i bakken når som helst 😛 Espen i klassa mi stoppa og holdt fram armen sin så jeg hadde noe å holde i, men han tok i fart og sklei ned over på beina, jeg slapp han så jeg blei ikke med nedover. Det var mye til hjelp må jeg si 😛 Han kom nå oppover at, han kunne bare ikke dy seg sa han 😛 Denne gangen tok han heller tak i hanken på sekken min og hold meg fast derfra 😛 Han er en del høyere enn meg så jeg hadde nok ikke treft bakken om jeg glei 😛 Møtte mamma på Kiwi før vi dro hjem og spiste middag.

Halv 6 var det drill igjen, bare én time da 😛 Teoretisk.. men det var styre møte også, så jeg og Astrid øvde på dansen i en time til 😛 Da korpset var ferdig halv 8, gikk vi opp for å øve oppe istedet, siden de voksne ikke var ferdige på møte enda. Det endte med at de korpsmedlemmene som hadde foreldre i styre blei med på dansen 😛 Det var mer gøy når vi var fler. Håper nesten de spør dirigenten om vi kan gjøre dansen alle sammen 😛 Det ble ihvertfall en halv time til med dans, så hvis vi tar bort pausene har vi vel dansa 2 timer i strekk. Det blir man utrolig kjei av!!!

Nå har jeg planer om å legge meg å lese litt før det blir for seint. Satt oppe til rundt 1 i natt og leste og det kan man trygt si at jeg merka i dag 😛 Støl har jeg blitt å! Blir for mye aktivitet på 3 dager det her 😛

I morgen har jeg fri, da skal jeg først til pratedamen min og så til tannlegen. Reidun skal følge meg siden jeg har tannlegeskrekk, tror hun har det også, så da kan jeg holde henne i hånda når hun skal dit 😉

Nattinatt 🙂

Skriv et svar