nov 22

Helg med intens trening

Skal ikke starte med helga med en gang da.

Torsdag var det vanlig skole, men «uten» fritime. Jeg fikk besøk av pratedamen min på skolen, så vi satt på kontoret til læreren min og pratet litt. Jeg var på gråten et par ganger, men det er godt å få det ut. Ellers så lagde jeg 3 perlekrokodiller 😛 Sånne jeg lærte på barneskolen 😛 Dermed ble det ikke vafler hos mamma i lunsjen.. men fikk dem etter skolen i stedet 😛

På fredag var jeg på Solvang. Jag hadde kjøkkengruppe fra kl 14 til 14.30. Vi lagde gulerøtter og dip. Har aldri smakt det før, man alle sier det er så godt og det var det faktisk 😛 Etter praksisen tok jeg bussen til Lillehammer igjen 😛 Jeg skulle nemlig på kino med Thea!! «New Moon»-premieren selvfølgelig 😛 Jeg syntes den var bra, den stemte sånn någenlunde med boka også. Jeg skvatt bare en gang til og med 😛 (hadde jo sett for meg mange av senene før :P) Det var mye med med mine bilder som stemte bra med filmen, bortsett fra ulvene.. De var jo gedigne i forhold til hva jeg hadde sett for meg!! Det var mange som lo en del og første gangen Jakob tok av seg skjorta hørte man at det var maaaange jenter i salen 😛 «Uuuuuuu!!!! :D» Sixpack sirru!!! Jeg syntes slutten var litt brå og ikke helt sånn den burde ha vært. Når siste replikken blir «Vil du gifte deg med meg, Bella?» og hu puster brått ut og du bare venter på at nå er den slutt, er det ikke no morro.. Men det er en film jeg bare MÅ ha fordet 😛

I går hadde vi et lite seminar på 3 timer. Vi bråbestemte oss jo på mandag at vi skulle danse. Etter den øvelsen har jeg sotti på nettet og sett etter trinn som kunne brukes, jeg har tenkt på noen selv, plukket ut fra «Fame» og prøvd meg fram litt. Dansen var langt fra ferdig når jeg kom på seminaret, men den ble ferdig på de tre timene vi hadde. Litt småplukk var det jo selvfølgelig så vi bestemte at vi skulle møte opp kl 16 i dag for å få 2 timer til. Resten av dagen gikk med til lesing og «Skal vi danse?» finale. Jeg satt å leste til klokka var nermere 3 i natt, for boka ble litt spennende 😛 (røper ingenting itilfelle noen ikke har lest den enda 😉 )

I dag våknet jeg kl 11. Litt trøtt var jeg jo, men det kunne jeg om sjøl 😛 Jeg spiste og satt lit på FB før jeg gjorde litt lekser. Når vi kom på Samfunnshuset i dag øvde vi jevnt en times tid. Du blir utrolig sliten av den dansen altså… Vi fikk øvd én gang oppe i salen før vi måtte ned i gangen å øve resten. Konserten gikk bra, og dansen var faktisk gaske bra til å være ca 4 timers øvelse på den. Det ble to masjer også, og på den siste mista jeg staven.. Var ikke flaut men bare irriterende fori jeg blei ukonsentert av ei dame som på død og liv skulle sette seg ned ved siden av meg, å ta bilde..! Hadde jeg ikke mista staven hadde dama fått seg ei på tygga av den! HATER når folk er så nerme oss!! Du konsentrerer deg mer på å ikke treffe døm enn å gjør ting riktig at du glipper og faller ut av alt. Siden vi bare er 3 stk å da så blir vi jo stua inn på de merkligste plasser. Nå er det jo en kjennsgjerning med Øyer Skolekorps da, at vi ALDRI får god nok plass… Plassen vår blei ihvertfall mindre enn det den var i utgangspunktet i dag, så det var flere som kunne fått seg en karamell. Men ingen skade skjed…..heldigvis. Nå er det ikke stor å finne på annet enn å legge seg med boka og lese litt til. I dag kan det ikke bli så seint som i går ihvertfall 😛

Skriv et svar