nov 18

Flytting, Tannlege og små-shopping

Jeg må virkelig skjerpe meg med dette her nå!!

Torsdag: Da stakk jeg ned på stasjonen og møtte Janne etter skolen. Vi stakk en kjapp tur på Uldvaren sammen med Tommas, før døm måtte møte mamma’n til Janne. Da gikk jeg opp til mamma igjen. Glemte igjen vottene mine gjorde jeg å..

Fredag: Da var det utplassering. Samma gamle det vettu 😛 Jeg gikk 10 min. før for å rekke ungdomsskolebussen hjem isteden for å vente på den som kommer kvart på 4. Da rakk jeg litt singstar også 😛 Begynte på et nytt korsett i ruter også. Ikke at merkinga syntes så godt men med hodelykt så jeg den 😛

Lørdag: Da spiste vi lefser med sylte på til frokost^^ Jeg fortsatte så vidt med korsettet mitt, før jeg hadde tenkt til å rydde, men jeg fikk mld av Cecilie som lurte på om jeg ville være med til nyleiligheta dems. Jeg takket ja jeg 😀 Leiligheta var større en det de har hatt og det virka veldig allright der. Gleder meg til å se hvordan det blir når de er kommet i orden 🙂

Søndag: Da gjorde jeg det jeg hadde planer om på lørdag. Jeg rydda litt og fikk vaska over gulvet. Nå mangler jeg bare tak, vegger og vindu. Har fremdeles litt å rydde, men det kommer seg.

Mandag: Da var det drill. Vi har nå kutta ut «Fame» allikevel. Vi lager en dans til «You Can’t Stop The Beat» fra «Hairspray» i stedet. Litt sånn som i «Skal Vi Danse?» sendingene. Etter på dro vi til Reidun og spiste kake for hun hadde bursdag. Da kosa jeg på Fritjof^^ Når jeg kom hjem runda jeg «Rottatuille» spillet til PS2 igjen.. Morro sjøl om 😛

I går hadde jeg fri. Da skulle jeg til tannlegen en tur og egentlig til pratedamen, men det orka jeg ikke etter tannlegen. Blei så støl i munnen av bedøvelsen.. Vi stakk på butikken og apoteket etterpå før vi dro hjem. Da forsøkte jeg meg på korsettet igjen og fant ut at stoffdelene er større enn mønsterdelene… «Jeg trenger merkapapir i andre farger enn hvitt og gult!!»

I dag var jeg en kjapp tur på Lillehammer etter praksisen. Jeg trengte ei bukse til + systæsj. Jeg kjøpte meg maljer, merkepapir og litt mer svart og hvit sytråd på Uldvaren før jeg dro ned på Strandtorget. Vel nede dura jeg rett inn på H&M for å finne buksa jeg hadde sett på nettet. Jeg fant den!! Så etter et belte og no undertøy også, men fant ut at jeg skulle sjekke litt andre steder før jeg kjøpte noe mer. Buksa ble 150kr billigere pga gavekort som jeg har fått. Etter H&M gikk jeg innom Cubus. Fant ikke noe som fenga der heller så titta litt etter ansiktsrens-greier. Gikk på H&M igjen etterpå. På tur ut av Cubus så jeg en søt genser jeg bare måtte ha! «Nå får du ta det du skulle ha først og heller gå tilbake etterpå!» tenkte jeg.  Jeg kjøpte med meg en ting fra H&M før jeg gikk til minibanken. Stakk selvfølgelig nesa innom Bikbok også. Fant ei bukse jeg hadde sett tidligere og kunne ikke dy meg denne gangen. Altså bukse nr 2.. Kom meg inn på Cubus igjen og dro med meg genseren jeg så, betalte, og kom meg ut der i fra før jeg fikk øye på no mer 😛 Det ble ihvertfall brukt mere penger enn planlagt i dag.. Best jeg roer ned nå egentlig 😛

Grå bukse fra H&M, Rosa bukse fra Bokbok og Genser fra Cubus

Grå bukse fra H&M, rosa bukse fra Bokbok og genser fra Cubus

I morgen skal jeg til pratedamen igjen, men nå kommer hun til meg på Mesna i fritimen min 😛 Da blir det ikke vaffler til lunsj, men når jeg kommer ned til mamma etter PTF timen 😛 Skal ha på den ene nye buksa mi og den nye genseren min i morgen sammen med gummistøvlene mine 😛

Fikk vite no trist i dag også… Fritjof har sovnet for godt 🙁 De fant han ikke i går, men når de fant han i dag hadde det vært et dyr på han.. Savner Fritjofen jeg 🙁 Men nå har han det bra i kattehimlen sammen med Veslepus og helt sikkert mange andre 🙂

Skriv et svar