nov 11

Utplassering igjen!!

I dag skulle vi endelig ut i praksis igjen etter 2 uker med «innetid». Skole fra 8 til 3 er litt i drøyeste laget på en fredag syns jeg.. Det var litt godt å komme tilbake igjen. Jeg følte meg ihvertfall velkommen 🙂 Har gjordt det vanlige i dag, sett igjennom mapper etter meldinger fra foreldre/foresatte, gått rundt og hjolpet de som har trengt det og vært på SFO. Tok rundbussen (en buss som kjører opp ved Tingberg, om Båsen og ned ved Oddvang) hjem i dag. Mamma jobba litt seint og jeg følte heller for å lese litt enn å gå opp fra Oddvang i kulda..

Før praksisen i dag var jeg og snakket med en sånn psykiatrisk sykepleier igjen. Vi skal nå prøve å finne en måte og bli ferdig med alle problemene på, så jeg kan føle meg bedre og at jeg kanskje orker mer enn det jeg gjør i dag. Strever med å komme i gang med leksene når jeg kommer hjem for jeg vil egentlig bare legge meg for å sove/slappe av.. Strever også med å spise middag. Har ikke problemer med verken frokost eller lunsj, bare middagen.. Veit ikke hva det kan være forno, men håper at ting løser seg når jeg har løst de andre flokene jeg har.

I går hadde jeg fridagen min hjemme. Første gang på en stund (har jo vært frivillig opptatt da :P). Jeg sov til nermere 12 og det var godt. Starta så vidt med lekser, men ble fort distrahert.. Hadde lyst til å spille singstar og før jeg starta med det var klokka 2.. ca 1,5 time til mamma kommer hjem, og når jeg har det gøy da går tida veldig fort.. Jeg gjorde litt mer lekser når mamma kom hjem men orka liksom ikke.. Etter at jeg hadde knota litt på nettet fant jeg en side som var kjempe søt link. Det var en side med Tatty Teddy ting og bilder. Jeg ble frelst. Spilte et labyrintspill der som gjorde at mamma fikk lyst til å spille Flåklypa. Etter litt knoting fikk jeg lasta ned oppdateringer til gullutgaven og vips så funka Flåklypa på PC’n min 😀 Nå mangler jeg bare alle de andre spillene som ikke vil funke på XP..

Skriv et svar