nov 25

Utplassering og hensynsløse billister!

I dag var det utplassering at da 🙂 morro var det 🙂 Det har kommet ei ny jente i klassen jeg er med i som snakker bra engelsk, men ikke så mye norsk. Ute i friminuttet i dag var det veldig populært å ake på isen som har lagt seg. Ei slo hofta si, en beit seg i leppa (tror jeg) men han trengte ikke dra til legen, og ei blei velta over ende når noen kom i hundre ned bakken så hu slo huet sitt i isen. Det var de skadene som kom mens jeg var ute. En liten stund var jeg aleine med rundt 28 stk i den bakken. Syntes ikke det var no særlig, med tanke på hva som kunne skje, men det gikk bra ihvertfall 🙂

Jeg tok u-skolebussen hjem i dag, for da kom jeg fortere hjem 😛 Når jeg gikk av bussen og begynte å gå nedover mot huset, kom det en bli kjørende ganske fort.. Jeg krøket meg sammen for jeg var redd for at han kom til å sprute masse slaps på meg, og tror du ikke på f… at han gjorde det da!!! Hadde den nye rosa buksa mi på og den var rein! Gjett om jeg blei forbanna!!!! Det kom en bil til like etterpå og den spruta ikke i det hele tatt! Er det mulig å gjøre sånt mot folk som tilfeldigvis går etter veien!! Når jeg kom hjem, fikk jeg av meg buksa og putta den i vaskemaskina sammen med mye anna mørt så jeg kunne bruke den igjen i morgen.. Tenkte at jeg skulle gjøre litt lekser også, men når jeg satt og leste begynte jeg og duppa av, så jeg gikk å la meg en times tid istedet 😛 Bør ikke sove for lenge for da blir en så sløv etterpå og orker ingen ting. Det var ihvertfall sånn i går 😛

Når jeg kom hjem fra tannlegen i går var halve ansiktet mitt bedøvd.. til og med inni øret..!! La meg litt på senga for å lese og der sovna jeg gitt 😛 Mamma vekka meg når hu kom hjem. Da skvatt jeg skikkelig 😛 Sist gang jeg tok på det kinnet hadde jeg ikke kjent noen ting 😛 Når jeg våkna, hadde jeg sikkert sove et par timer.. Da følte jeg meg dårlig etterpå.. Øya rant og kroppen orka ingenting… Til og med lesing var tungt altså… Nå har jeg igjen rundt 7 kapitler i boka mi, så lurer på om jeg skal legge meg snart og lese litt til 😛 Er på kanten til å bli überspennende nå altså 😛 Lurer på hva jeg skal finne på når jeg er ferdig med den boka jeg.. Gruer meg nesten litt..

Skriv et svar