feb 04

Film med Jonas :)

Veit det egentlig er 4. feb nå, men skriver «i dag» fordet 😛

Idag har jeg vært på skolen igjen. Vi fikk valget om individuell eller tavleundervisning igjen i dag, og etter sist gang banna jeg individuell opp i skyene. Tror du ikke lille dumme meg valgte individuell igjen dua!! Veit ikke helt hvorfor.. Kanskje fordi jeg syns det er så ålreit å ha 2 av kompisene mine på ei mindre gruppe? Hva veit jeg.. Noe gjorde det ihvertfall.. Men oppgava er godt påbegynt, for deler av den var lekse til i dag 🙂 Puh!

Vi plan la også Solvang fram til påske i dag 🙂 Kjekt i grunn. Skal sikkert gjøre no sånt i siste timen i mårra å.

Etter skolen hoppa jeg på bussen og møtte Jonas og Gullik på mix 🙂 Var hos Jonas fram til ca 8 Da hadde jeg spist middag og sovi litt 😛 Var meninga at vi skulle se film, men det vart Discovery Channel i stedet 😛 Var innom filmkanalen en halvtime før vi dro ut og møtte Gullik igjen 😛

Når jeg kom hjem fikk jeg vite at Kringsjå ikke har noen øvrig aldersgrense 🙂 Jeiiii!! Da får de en til til høsten 😀

Ellers så lurere folk på når jeg og Jonas kommer til å bli sammen igjen, men da får de spørre han har jeg sagt 😛 Jeg veit hva jeg vil, men ikke hva han vil 😛

Men nå er det seint nok, så jeg får ratt gå å finne puta sånn at jeg får en real putedate før jeg må opp at 😛

Snakkes 😉

Skriv et svar