feb 07

Solvang, Hafjell, fest og masse soving

Jepp da. Nå har jeg virkelig vært sløv på bloggen min. Har verkan hatt ork eller tid i grunn.. Et lite sammen drag:

Torsdag var en relativt kjedelig dag. Da var Ivan og Espen borte, for de var på no infogreier på Montebello (et sted for kreftsyke barn eller voksne, kan være med familien sin og slippe og «tenke» for mye på hvordan tilstanden til familiemedliemmet er), og Sandra var hjemme fordi det hadde skjedd no hjemme. Det ville da si at fram til mat var jeg «aleine». Vi var max 10 stk. men de jeg henger med var ikke der. Vi så en film de første timene «Freedom Writers», Ganske fengslene film, sann historie er det også. Jeg så ingen av de som var på Montebello i matfri heller.. I fritimene mine satt jeg aleine i klasserommet. Hadde tenkt å gjøre no lekser, men jeg kommer aldri i gang.. Vi gjorde ikke no spesielt i PTF timen, og fikk gå rundt kl 2. Jeg rakk akkurat 20 over 2 bussen til Sjåk 😛 Hoppa av på Tingberg og var hjemme resten av kvelden. Jeg kjeda meg sykt og klokka gikk drit sakte..

Fredag var det Solvang igjen. Vi hadde et lite møte med «ansvarspersonen» vår. Jeg kommer jo alltid først, så jeg fikk nevnt på de oppgavene jeg ikke fikk gjort sist. De får jeg gjort i løpet av uke 7, når noen er på Montebello. Da får vi nemlig vi andre 3 dager i praksis på den vanlige plassen 🙂 Jeg må lage et skriv som jeg må dele ut, også må jeg og Soma øve på eventyret vårt 😛 Fint vi er to om eventyret i grunn. Jeg og Soma har jo blitt vurdert av to forskjellige lærere, jeg fikk «ikke vurdert» fordi jeg ikke hatt gjort oppgavene, og hu fikk karakter, sjøl om ihvertfall fellesoppgava vår ikke var gjort. Syns det er dårlig av lærerne, De som er på Solvang burde ihvertfall hatt samma læreren syns jeg. Vi har 3 lærere og alle er greie, men hu ene er drit streng på karakterer, og det er hu som har satt IV på PTF permen min og satt en 2er på karakter kortet mitt.. har 3 og 4 ellers, hva er det jeg gjør feil i hennes øyne? Ellers gikk praksisen som en lek. På SFO var det hele 14 elever delt på 2 aktiviteter. Etter Solvang venta jeg på bussen sammen med de andre. Det sto en liten mann der, hadde visst gjort det noen ganger tildigere også. De mente at han venta på noen som kom med Nordfjordekspressen, og siden jeg ikke skulle være med de andre på bussen, sa jeg at jeg kunne se hvem han venta på 😛 Det viste seg at han bare hjalp de som skulle være med bussen, med bagasjen og snakka litt med sjåføren før han kom seg inn i bilen og kjørte av gårde. Snodig syntes jeg.

Pappa kom og henta meg på mix, før vi stakk på butikken. Møtte på Sunsun der 🙂 Vi skravla litt før vi dro bort til mamma2. Jeg ble sittende der utover kvelden. Vi så ferdig gullfisken før pappa kjørte meg hjem. Satt å så på korslaget når jeg kom hjem. Åge vant!! Østfolding se 😛

Lørdag var jeg i bakken sammen med Jonas og Gullik. Vi møtte på Jon Vegard og noen til oppi bakken. Døm dreiv å skravla om no fest greier, og når vi var innom butikken spurte Gullik om jeg ville værra med på vors hos Jon Vegard og Ingrid. Jeg takket ja jeg 🙂 Ble litt hektisk da, for jeg var hjemme rundt 5 og det starta ved 6 tida.. Men det gikk, middagen ble laget mens jeg var i dusjen og jeg greide meg på mindre enn en time 🙂 Brukte bare 10 min på håret mitt også 😛 Før brukte jeg 20-30 min.. Forbedring!! Titta på PC’n så vidt det var før jeg hoppa i dusjen, og der hadde Ingrid spurt om jeg ville komme i kveld 🙂 Jonas skulle visst være der sa ho 😛 Visste jeg jo allerede, og sa at jeg kom 🙂 Jeg kom først da, og var med å henta Jonas og Gullik. Var ikke hæla i taket akkurat for alle var kjeie 😛 Men vi kom oss ut på Woody’s. Der var det bra med liv 🙂 Sunsun og co kom like etter oss 🙂 ut poå kvelden kom til og med jeg meg opp på bordet og dansa 😛 Kunne ikke dy meg når det var Bon Jovi 😛 Vi kom oss over på Ryk og Reis etter 2 en gang og satt der litt. Ble med Jonas hjem og sov der i natt. Sa jeg kunne ta sofaen, men jeg fikk ligge på soverommet 🙂 Han holdt til og med rundt meg i natt ^^ Lurer på om det kanskje blir oss at snart 😛 Men det står på han og ikke meg..

I dag våkna jeg første gangen ved halv 10 tia, da hadde Jonas alt vært oppe en tur, men hadde lagt seg at. Vi lå der litt også sovna vi att 😛 Våkna att rundt halv 1. Kanskje på tide å stå opp? Jeg hoppa i dusjen først og tok meg ett glass med melk. Fantes ikke sulten :S Vi lå litt på sofaen før han hoppa i dusjen. Da tok jeg plassen han og så på Disney Channel 😛 Når han kom ut at lurte han på hvor han skulle ligge 😛 Oppå meg da, sa jeg og det endte med at han lå å drulta på magen min i en time mens jeg så på TV 😛 Jeg fikk litt kula i starten, tenkte jeg skulle kodde litt og trakk magen inn og ut, slik at han ikke fikk holdt hue rolig 😛 Det ble verre når jeg begynte å le for da bruker man magemusklene, og da lå han og rista 😛 Han kjørte meg hjem mellom 4 og 5 en gang. og etter det har jeg bare kopa på datan og blogga litt 😛

Det er skole igjen i morgen, så jeg bør finne senga 😛

Snakkes 😉

Skriv et svar