mai 03

Rosa verktøy!!

Fikk noe å skrive om i går!

Vi satt hos Jonas med Ingrid og Jon Vegard. Jonas sulla litt rundt på nettet før han gikk inn på netthandelen. Der var det en rosa kasse med rosa verktøy i. Budet var ikke så høyt heller, så vi fikk Jonas til å legge inn bud på den (mest for morro skyld). Tror du ikke han vant budrunden da!! Så nå får jeg meg rosa verktøy i løpet av måneden. Verktøyet kosta 191kr så blir vel ca en 200 lapp til Jonas når den kommer i posten. Han vant budrunden på en liten drill (eller hva det nå var) som kan kobles på bilbatteri, så frakta blir delt. Var morro igrunn, når det var mest på tull.

Ellers i helga har vi spilt kort og drikki litt. Grilla hjemme hos meg i går, før vi stakk hit. I dag skal jeg og moder’n rydde i drillutstyret, så vi ikke har det hjemme lenger. Jeg er ferdig på drill 17. mai og da er mamma ferdig i styret også. Skal bli godt å få unna det som ikke er vårt. Får så mye bedre plass med engang! Også er det kor i dag! Håper det er flere som kommer i dag enn sist. Vi var bare 4 sopraner, og det var få karer som kom kl 8 også.

Har fri i dag og i morgen. I dag fordi vi har jobbet hardt med Solvang og i morgen fordi jeg ikke har allmennfag. På onsdag må jeg dra litt før, for da skal jeg på toget til Oslo og Tusenfryd! Kommer oppover igjen torsdag morgen. Da er det Oppland-mesterskap, hvor noen i klassen skal være med, og vi andre skal heie og ta i mot barnehage unger. Kommer seinere den dagen, for jeg syns jeg må være med å heie på klassen. Selv om det hadde vært deilig og tatt det kuli på torsdag. Har bare 5 dager fravær det året her, så da går det an.

men nå må jeg stikke å pakke meg sammen, for moder’n er på tur fra møte.

Snakkes 😉

Skriv et svar