mai 11

Trasking på Gjøvik

Det var CC på Gjøvik vi dro til. Der gikk vi innom det meste av klesbutikker, og fant mye fint, men ikke noe som passa lommeboka, eller til store anledninger. Jeg kjøpte meg små strikker så jeg kan ha minifletter med perler på i håret og dekkestift til poser under øya. Har prøvd den og den ble visst i lyseste laget.. Litt seinere ble jeg veldig varm, så det ble en ny t-skjorte også! Ingrid fant seg noe hu å, men ikke det hu var på jakt etter. Men vi fikk da lufta oss litt, og jeg fant en kjole jeg bare må ha, et skjørt og et øyenskygge-sett fra Gosh. Kjolen og øyenskyggen får jeg tak i på Lillehammer også, men butikken med skjørtet har vi ikke her oppe, så må nok en tur på Gjøvik igjen seinere. Kanskje med gutta å. Vi plukka opp Jon Vegard ved inngangen da han var ferdig på jobb før vi dro oppover igjen.

På tur hjem stoppa vi på McDonalds og kjøpte oss mat.

Konklusjon etter turen er at jeg og Ingrid har veldig lik smak! Kommenterte mye av de samme klærne og var veldig enige om dem. Er så morro å gå sammen med noen som har lik smak som seg selv!

Takk for turen Ingrid!!! 😀

Skriv et svar