jul 20

Flytte-helga hos pappa!!

Vi dro etter jobb på torsdag. Var ferdig ca halv 3. Da bar det ut på Lillehammer for å få tingene jeg skulle ha med til pappa over i bilen til jobben til mamma. Dro vel fra Lillehammer ca 3 og stakk innom Ingvild og Tuva på turen. Den seriøse kjøringa begynte rundt 4. Vi kjørte om Kongsvinger og over til Charlottenberg. Der stoppa vi for middag og en kartong røyk. Vi hadde et lite håp om IKEA i Karlstad, men det rakk vi ikke.. Jaja.. Vi kom fram rundt 9 på kvelden og sov i Gullspång natt til fredag. Da sov jeg og mamma i soveposer, på hver vår madrass, på Jon sitt rom. Før vi la oss på torsdag rydda vi ut det jeg hadde med meg, og satte det på rommet mitt. Da smilte pappa veldig 🙂 Tror han syns det var litt koselig at jeg «flytter inn» 🙂

Fredag dro vi til Bullaren og begynte å pakka ned pappa. Skru fra hverandre senger og stue det han hadde inn i bilene. Roy Tore kom på kvelden med enda en stor bil og henger. Han kom såpass seint at det ikke ble no mere pakking, men heller litt små skravling og mat før vi la oss alle sammen. Sovepose på madrass da også

Lørdag pakket vi resten, minus no hyller, men de får pappa med seinere sa han. Vi kjørte om Karlstad på tur opp til Gullspång. Jeg og mamma svingte innom IKEA på turen og da fant jeg alt jeg skulle ha unntatt ei hylle.. Litt surt, men er bare en time unna der pappa bor, så en tur dit skal ikke være så vanskelig 😛 Når vi kom til Gullspång hadde Reidun, pappa og Roy Tore allerede tømt bilen og hengeren som Roy Tore hadde med seg. Vi tømte bilene ved å sette alt inn i stua. Bare senger og madrasser gikk opp først og fremst. Da alt var tømt dro Roy Tore igjen. Ville nok hjem til Ingvild og Tuva-lill ^^

Senere på lørdag skrudde vi opp senger og jeg fikk ordna litt smått på rommet mitt. Gardiner blant annet, sånn at det skal se litt koselig ut og litt «meg» ut. Sov i senga mi den natta ^^ Deilig!! Kan virkelig ikke fordra sove pose. Er så trangt og man får ikke lagt seg som man vil.. Æsj!

Søndag fikk jeg sove til jeg våkna, enda bedre!! Når jeg sto opp gikk jeg ned til de andre, spiste litt og satt litt ute. De hadde begynt å rydde stua. Hva skal ned, hva skal opp og hva skal bort til det andre lille huset. Fikk hjelp til å få opp lampa mi i taket. Kjøpte en lysekrone på IKEA som var kjempe fin. Begynte å pille på veggen også, for malinga var litt plast/gummi aktig og kunne bare rives av. Fikk noen skikkelig store flak av gangen, så uansett må malinga bort før jeg kan male på nytt. Hang opp myggnettingen min over senga også. Nå er det litt personlighet der inne. Trenger maling og en pult også må jeg trekke om en stol og male en annen. Trenger også en kommode så er alt som jeg ønsker det 🙂

Bilder:

Rommet mitt sånn det var. Glemte å ta uten møbler 😛

Hjørnet med senga og nattbordet

Kroken med seng, nattbord og lysekrone (legg merke til den grønne flekken på høyre side av bildet. Der har jeg pirka maling :P)

Hjørnet ved vinduet, med lysekrona (til høyre på forrige bilde)

Ved enden av senga

Til venstre for det forrige bildet. Ca der kommoden skal stå

Ca der pulten skal stå. Ved det store vinduet.

Det var litt bilder av den midlertidige løsninga. Kommer mer oppussing etterhvert 😉

Sov god folks 😉

Skriv et svar