jul 28

Camping og Tusenfryd i helga som var!

I helga var vi på Camping! Vi var på Oslo Fjordcamp. Like ved Hvervenbukta. Det var pent der, selv om campingplassen kunne vært bedre. Det var omtrent bare engelskmenn der, en og annen tysker eller finne, noen få nordmenn og en roméner. Sanitæranlegget var ikke så ålreit og det var mye helling, altså vanskelig å få teltet riktig. Første natta skled jeg nedover på skrå mot fotenden og andre natta merket jeg at hodet var lenger ned enn beina. «Samma det», tenkte jeg og la meg til å sove, men våkna et par timer etterpå og måtte snu meg, så jeg lå med hodet der beina var tidligere.

Vi (altså meg, Jonas, Ingrid og Jon) dro når jeg var ferdig på jobb og hadde spist på fredag. Kjøreturen gikk fort og vi kom fram til campingen uten problemer. Vi betalte for oss og fant oss en plass. Der satte vi opp telt og vi fant ut at en rake hadde vært tingen, for der var det mye kongler! Vi sparka bort fleste parten og rigga oss til i teltene. Vi satt ute litt før vi la oss.

Lørdag var det opp og på Tusenfryd. Sov ikke spesielt godt den natta. Det var kalt i telt.. Men kom meg opp og fikk ordna det jeg skulle. På Tusenfryd kjørte vi gamle loopen, huske-karusellen, tømmerrenna (eller «stupet» som det står), Super Splash og Speed Monster. Vi tenkte oss på Nightmare, men vi gadd ikke å stå så lenge i kø. Vi så på Stupeshowet også. Det var kult. Har ingen bilder derfra, men du får ikke no spesielt ut av bildene uansett. Det må oppleves! Det var til og med en som stupte fra 14 meters høyde (ned i et basseng som ikke var 3 meter dypt engang) som stod i fyr og flammer og samme fyren (tror jeg) hoppa også fra 25 meter, ned i det samme «lille» bassenget!! HELT UTROLIG!! Finnes det videoer så se på de!

Vi var også i «Morgan Kane Town». Der kledde vi oss ut og ble tatt bilde av. Det var kjempe kult!! Anbefales for dere som elsker 1800-tallet! Har ikke fått scannet inn bildene enda, men de kommer!

Vi handlet på Rema 1000 ved Sofiemyr, Kolbotn før vi dro tilbake til campingen og grilla. Senere på kvelden gikk vi oss en tur for å titte på stranda. Vi så på solnedgangen og satt litt etter den var gått ned også, før vi gikk tilbake til teltene. Vi satt ute til over midnatt. Det måtte vi for Ingrid hadde bursdag og jeg hadde en gave med meg. Hjemmestrikka sokker 🙂 Etter litt kom det en engelskmann bort og skravla med oss. Leeenge.. Vi la oss etter at han hadde gått.

På søndag mente vi at vi skulle bade, men når vi sto opp var det overskya og vi venta egentlig bare på at det skulle begynne å regne. Vi måtte ut av plassen før 12, så vi pakket sammen etter frokosten og dro oppover igjen. Vi kjørte om Gjøvik for å få litt forandring og vi dro innom Hadeland Glassverk. Jeg fant en liten svart glass-kanin som jeg skal ha hos pappa. Må jo ha Trampe der også 🙂 Kjøpte sukkertøy, en liten boks og noen glass ringer også. Var utrolig mye fint der!! Vil dit igjen! Husker ikke når vi kom hjem, men skjedde ikke så mye da uansett..

Bilder fra Vervenbukta og campingplassen:

Resepsjonen. Vi spurte etter nærmeste matbutikk, "Håcketto" var svaret. Altså Hauketo 😛

Sånn ble det andre natta, siden vi flytta på teltene. Koselig og sitte der 🙂 Meg og Jonas i det grønne og Ingrid og Jon i det sølv-aktige 😉

Det hvite huset som er et tegn på at det er Hvervenbukta

På tur ned til Hvervenbukta

Hvervenbukta

På tur bortover Hvervenbukta

Solnedgangen

Mer solnedgang

En sjøstjerne som noen skulle tørke og ta med hjem. Slemt spør du meg!

På tur tilbake til campingen

Der hadde solen gått ned og det er enklere og se hva som er i bakgrunnen. Nemlig Nesodden. Tatt fra svaberget vi satt på en stund før vi gikk tilbake til campingen.

Men nå er det natta. Jobb i morgen, eller i dag.. Huff som klokka går..

Snakkes 😉

2 kommentarer

 1. Chanip sier:

  Takk takk 🙂 Var fint der:)

  Var jo litt hjemme også, for jeg er jo egentlig fra Kolbotn som ligger like ved 🙂

 2. Sandra : 3 sier:

  Så utrolig fine bilder vennen s utrolig korselig ut da: )
  Unner jeg deg < 3

  – Sandra : 3

Skriv et svar