aug 12

«Skal Vi Danse?» begynner igjen snart!!

Deltakerne i "Skal Vi Danse?" 2010

Jeii!!! Nå begynner «Skal Vi Danse?» igjen 😀

Elsker det programmet og blir like misunnelig hver gang, for jeg vil være med jeg å!!

Deltakerne er:

Andrine Flemmen – alpinist – danser med Lars Alexander Wiulsrud
Anne Marie Ottersen – skuespiller – danser med Glenn Jørgen Sandaker
Cecilie Skog – eventyrer – danser med Tobias Karlsson
Stig Henrik Hoff – skuespiller – danser med Alexandra Kakurina
Tom Nordlie – fotballtrener og ekspert – danser med Nadya Khamitskaya
Aylar Lie – modell og student – danser med Egor Filipenko
Maria Haukaas Storeng – popstjerne – danser med Asmund Grinaker
Tommy Fredvang – artist – danser med Rakel Kristina Aalmo
Einar Gelius – kjendisprest – danser med Olga Divakova
Stine Buer – TV-humorist – danser med Tom-Erik Nilsen
Cato Zahl Pedersen – eventyrer og idrettshelt – danser med Marianne Sandaker
Håvard Lilleheie – programleder – danser med Elena Bokoreva Wiulsrud

Jeg veit ikke helt hvem jeg skal heie på, for jeg liker noen av proff-danserne også.

Anne Marie Ottesen er jo Amalie i «Amalies Jul». En julekalender jeg ikke har sett på TV på mange år. Har heldigvis fått den på DVD nå. Maria Haukaas Storeng heia jeg på i Idol for jeg syns ho var så flink, men neida.. røyk ut hu! Stine Buer har jeg sett live i et TV program som het «MEMO» med Ivar Dyrhaug fra «Beat for Beat» som programleder. Morsomt var det 🙂 Nevøen hennes hadde bare lagt hode på skakke og sagt «pappegøye?» når han så hu på TV en gang. Hu hadde visstnok masse fjær i håret 😛 Cato Zahl Pedersen står det respekt av. Han mangler venstrearmen og har en robot arm fra like over albuen og ned på høyre side. Alexandra Kakurina har jeg digga siden Kristian Ødegård (nåværende programleder) var med. Og de vant!! Det er flere av proff-danserne jeg liker, men jeg får ikke plassert ansiktene og navnene..

Gleder meg syyykt til det starter!!

Snakkes 😉

Skriv et svar