jul 14

Innelåste nøkler!! Da var det ned att da..

Første vi gjorde når vi skulle begynne å jobbe i dag var å låse nøklene inni leiligheta.

Thea, Ingrid og jeg kom på jobb, pakket sammen sakene vi trengte og dro på Gaiastova. Vi var ikke helt sikre på hvor vi skulle, så vi parkerte bilen ved noen leiligheter som kunne være de riktige, og gikk bortover for å se. Det var de riktige, vi skulle bare låse opp og sette fra oss vesker også skulle vi hente utstyret. Da vi gikk ut av leiligheta lukka jeg døra (det er et «boligomeråde» kan jo i det minste late som om døra er låst og ikke la den stå oppe og invitere folk inn), da vi kom tilbake med utstyret vårt skulle vi ta i håndtaket og døra var låst! Vi var ikke klar over at det var smekklås!! og nøklene lå på bordet inne!! Vi ringte hu som var på bookingen og sa i fra, og fikk vite at vi hadde 2 sett med nøkler, men begge var inni leiligheta.. Så da måtte vi ned og hente hovednøkkelen. Opp og ned.. vi fikk begynt etter en time med surr og mye latter. Kan jo ikke unngå å le av seg selv når men er så korttenkt 😛 Thea sa det var lov og feile når det var vår første gang på Gaia, og JA vi feila 😛 Men vi ble da ferdige oppi der. Tenkte at det der var dagens/ukas snakkis på bookingen 😛 Er ikke håp for oss gitt 😛

Var ferdig rundt 4 i dag, håper at det ikke blir så lenge i mårra, da sier jeg i fra at jeg må gå tror jeg. Skal jo til pappa i mårra, og innom IKEA først, så vil ikke jobbe så lenge.

Men nå er det tid for senga 🙂 Skriver i morgen hvis jeg får tid 😉

Skriv et svar