sep 26

Back in Spång!

JA!! Jeg er tilbake!! Tilbake på mangemåter.. jeg har jo svikta de siste dagene.. Har vært her 2 dager nå. Kom torsdagskvelden. En kjapp oppsummering kanskje?

Lovte jo bilder fra Arendal, ikke mine egne, for jeg fikk ikke tatt noen, men her er noen fra google 🙂

Den lille havnevika (eller hva man skal kalle det) mellom Tyholme og no mer (jeg er ikke kjent der enda vettu :P)

Samme "vika" men utover. Chanita Søm og Design ligger utenfor bildet til venstre 🙂

Arendal Kulturhus i mørten. Må si det er litt stilig 😛

Onsdag var jeg hjemme mens mamma var på jobb. Begynte å merke litt forkjølelse i nesa, så jeg putta på med CuraMed.. Hadde god grunn til å sette meg med bloggen, men det ble aldri. var så mye annet å sulle med 😛 Litt pakking og sånn, siden vi skulle dra på torsdag. Når mamma kom hjem gikk jeg i dusjen og ordna det som kunne være med bort til pappa og Reidun allerede da. Så var det butikken og bort til døm 🙂 Skyndte meg å spise så jeg kunne være litt med Ingrid og Thea litt før det ble alt for sent. Etter at Ingrid og jeg hadde plukka opp Thea på lillehammer visste vi ikke helt hva vi skulle gjøre. Det endte med at vi forfulgte en «Hamar trafikkskole» bil 😛 Men etter en stund fant vi ut at vi fikk la være å stresse stakkaren no mer, så vi svingte ned på E6 mot Strandtorget. Tenkte mest på is, men det ble nye hårstrikker, en hårbøyle til noe jeg har sydd og no nytt undertøy. Ikke mer enn 150kr 🙂 + Is da 😛 Når vi var ferdige og vi hadde slipt av Thea, ble jeg med Ingrid opp til hu og Jon. Jonas var der å, men siden vi er venner sjølom så gjorde ikke det meg no 🙂 Var der litt. Så «Wipeout» og «CSI New York». Jonas var så snill og kjørte meg hjem 🙂 Takktakk til deg 🙂 Gjorde ikke mye etter at jeg kom hjem. For å være ærlig husker jeg ikke akkurat nå 😛

Torsdag var jeg å hjemme mens mamma var på jobb. Da hadde forkjølelsen begynt å sette seg skikkelig.. Pompa på med CuraMed og anna «snop», men nei.. Leita litt etter div klær og fant til og med noe jeg hadde glemt at jeg hadde 😛 Ikke verst 😛 Ble bare surring da å 😛 Ikke no fornuftig ihvertfall 😛 Etter tre ble jeg plukket opp av Reidun og pappa. Da bar det bort dit og fylle bilen med siste rest. Mamma var kommet bort dit alt. Jeg var allerede helt ferdig når jeg kom bort til Reidun, så jeg la meg litt på sofaen før vi dro. Mamma hadde vært så snill at hu hadde kjøpt no greier til rommet mitt fra Kid og Feel 🙂 3 lange blomster (grønn, rosa/grønn og gul/grønn) med vase til og et lite rundt  kubbelys (som matcher den rosa blomsten) med glassbrikke til og et grønt pledd 😀 (bilde kommer når ting er på plass der inne) Tusen takk mamman min 😀

Turen ned gikk greit. For en gang skyld sov jeg ikke 😛 Regna mesteparten av veien mens vi var i Norge, men ga seg litt når vi kom litt innover i Sverige. Strikka litt på turen. Fikk en idé etter Arendal turen 😛 Bare å gjennomføre den som er problemet 😛 Vi lessa av hengeren og fikk stua alt som skulle inn, inn og det som skulle i Annexet i Annexet 🙂 Da var jeg ferdig etterpå.. Frist å dusje, men var ikke nok varmtvann enda.. så da måtte en legge seg som en var..

I går sto jeg opp og hoppa inn i onepiecen min. Syk som jeg var følte jeg for en daffedag. Etter en stund på facebook gikk jeg å kledde på meg og fiksa meg så jeg skulle se ca. ok ut til å dra i butikken. Lagde makaronivelling når vi kom igjen. Gjett om jeg ble varm!! Bare av å sitte å spise liksom.. Feber ja.. Titta litt på symaskina til pappa også. Ordentlig gammeldags symaskin, men likevel så fancy at den er orginal med strøm! Drit kul! Det endte jo i at jeg måtte rote litt i mine egne saker etter tråd, saks, spoler med mer.. Ble litt gira på å sy kjente jeg, men HVA skal man sy da?? må jo ha mønster og div da 😛 Har et par påbegynte prosjekter også.. Bør gjøre de ferdig først syns jeg 😛 Prøvde meg på å lage julekuler i isopor i går også. Ble tøft 🙂 (bilde i morgen).

Ble ikke gjort så mye annet enn ingenting i går 😛 Bærte opp banankassene vi hadde med da og pakket ut bittelitt av andre ting. Deilig med sånne dager 🙂

I dag har jeg gjort litt mer 😛 Jeg har pussa litt mer på rommet mitt. Er ikke store forskjellen, men nå MÅ jeg bli ferdig snart! 😛 Lå også å tenkte på en kjoleidé i dagtidlig/natt. Måtte jo teste om det gikk først da 😛 Formen var ikke helt i 100 i dag heller, men har prøvd å gi kroppen c-vitaminsjokk. fant brusetabletter på butikken. Der sto det daglig dose 1 tablett. Idag har jeg tatt 4 😛 Syns kroppen skal ta et hint nå altså ! Vurderer et glass til med 2 i 😛 Er ikke det beste jeg veit, men faktisk en måte å få meg til å drikke vann på! Til middag i dag ble det lørdagspizza til «Skal Vi Danse?», men TV2 Sumo var bare klikk i dag, så da ble det ikke no tv titting i dag.. Var ikke sånn for 2 uker sia 🙁 Får se hvordan det er i morgen kveld i stedet tror jeg!

Ellers har jeg sett på sjablonger jeg skal pynte kommoden og pulten min med. Fant no kult som jeg skal mekke litt med, men fant ut hvordan fronten på kommoden skal se ut ihvertfall! Fipla med paint og fant ut litt nye ting. Moro med nye oppdagelser 🙂

Nå er det straks natta, men et par bilder til først 🙂

Dokumentasjonsobjektene for vær og sesong fra fredag.. Blitt litt mere høst!

Mamma pizza!! Nå med norskt "pålegg" om man kan kalle det det 😛 4 biter gikk ned i min mage og brettet er tomt!! Pappa!!! 😛

Slik blir kommoden min etterhvert, bare med rosa siden den er veldig mye hvitere i virkeligheten 🙂 Tenkte den skulle få litt "vinkasse" aktig utseende 😛 (navn og årgang :P) Det er kun paint altså!

Blogglisten

Skriv et svar