sep 26

Spiraltrappa ble borte i dag!

Når jeg våknet i dag følte jeg meg helt fin! Åpen nese og merket ikke no spesielt i halsen eller ellers i kroppen. Tenkte at min lille c-vitaminoverdose på 6 brusetabletter (5 mer enn anbefalt) hjalp, men så reiste jeg meg opp og da merka jeg det i nesa likevel.. Søren!

Jeg spiste frokost og satt på facebook en stund før jeg kledde på meg. olabukse, singlet, genser med høy hals og en genser til uttapå der igjen. Jeg skulle ikke fryse nei! tok på en litt tjukkere jakke også før jeg tok på meg sekken og gikk. På butikken fant jeg alt jeg hadde skrevet opp, unntatt bakekakao.. Fant det ikke noe sted.. Sekken ble stappfull, så knekkebrødpakka måtte jeg bære i hånda 😛 Når jeg kom hjem, var jeg ihvertfall ikke kald! av med sekken og jakka og putte ting i kjøleskap og fryser så gikk jeg og skifta.

Etter litt kom det noen som skulle plukke ned spiraltrappa på veggen ute. De trengte en, så de fikk den av pappa hvis de kom å plukka den ned 🙂 De hold nå på med trappa en stund. Jeg begynte så vidt det var på den andre vinduskarmen min, men det går smått.. Pappa spurte om jeg ville at ahn skulle hjelpe meg litt, mens vi satt å spiste middag i dag. Jeg sa «ja takk» jeg, selv om jeg vil gjøre sjøl. Kanskje jeg blir fortere ferdig med pussinga da 🙂

Planen for middagen var pølsestroganoff, men siden jeg igjen glemte løk på butikken, vart det spagetti istedet 😛 Ble faktisk kjøttsaus til overs i dag, enda det var like mye som ellers. Fant en boks og ha det i så vi kunne varme det igjen seinere 🙂

Ellers har det ikke blitt gjort stort annet enn pepperkakemomsing og data 😛

Symaskina til pappa 🙂 Drit tøff! 😀

2 halvferdige julekuler 🙂 Venter på bånd så de kan henges opp 😉

Middagen 🙂 Spagetti med parmesanost 🙂

Blomstene jeg fikk av mamma får lov til å stå på kjøkkenbordet så lenge 🙂 Litt feil lys, men bedre bilde kommer garantert når rommet er ferdig 🙂

Nå vurderer jeg en dusj og et glass vann med brusetabletter i. Har ikke tatt noen i dag nemlig 😛

Blogglisten

Skriv et svar