sep 09

Eh… Flytteklar???

Jess da, har sett på farger, men finner ingen jeg liker etter at jeg har forelsket meg i nøyaktig den grønnfargen på Baronesse malinga som Fargerike har.. Kan til og med tenke meg jeg har funni samma nyansen, men at den ikke er «like fin» siden det ikke er den på Fargerike 😛 Men får se litt mere her og der. Er jo tilbud på Maxbo nå og vi skal oppover til Øyer i løpet av neste uke, så kanskje jeg får kjøpt maling da 🙂

Vi dro til butikken der pappa kjøpte pussedingsen sin i dag og de fiksa den ved å dunke den mot noe! Stabilt sa du?? De sa vi skulle komme igjen hvis den ble mer kranglete, så da er det bare å vente å se 😛 Blir nok litt pussing i mårra ja 🙂 Skal prøve å vaske litt klær å, så kanskje en fordel å prøve å komme seg opp før 11 😛 Etter besøket i «träbiten» bar det til Ica i sentrum av Gullspång. Da handla vi middag til de neste dagene. Vi titta litt på butikkene i næromerådet også. Blandt annet en lampebutikk som hadde fancye lamper og hvitevarer! Digga de kjøkken dupedittene som var røde fra «OBH-Nordica» eller hva det sto på døm + et drit fancy kjøleskap type retro!! Det var drit kult!!

Vannkoker

Mixmaster

Brødrister

Vaffeljern

Toastjern

Et shiiit fancy kjøleskap

Er vel egentlig sånn type utseende som er "riktig" og det må jo matche resten 😛

Men er rødfargen annerledes går det jo an med sølvfarga selv om litt sånn lys baige/kremhvit stemmer bedre 🙂

Kjenner jeg er helt klar for Arendal nå 😀 Mangler bare «godkjent» på søknaden og en hybel og flytte inn i, så blir det IKEA neste!! HAr funni meg mye kjøkken greier der i dag å. Ting som er nødvendig så fort du flytter inn så du overlever hverdagen 😛 Kjeler, servise og sånn 🙂

Ellers i dag har jeg prøvd meg fram på et scrapbook-program jeg lasta ned i går. Må si jeg syns det ble litt kult, selv om jeg ikke kan det ordentlig enda, men det går seg vel til 🙂


Trampe og Idefix! De to godeste kaninene jeg har hatt <3

Jesse McCartney har ny singel ute snart å 😀 21/9 😀

Gleder meg til ny CD!!!

Men har sagt til meg selv at det å prøve å komme seg i seng før 12 kan være lurt.. Nå er klokka halv 11 og jeg har en ting jeg vil teste ut før jeg legger meg..

Sov godt folkens 😉

Blogglisten

Skriv et svar