sep 07

Nå er det mulighet for å se film eller spille PS2 :D

I dag har jeg å pappa samarbeida litt med å få det litt hjemmekoselig oppe 🙂 Siden jeg ikke får pussa så mye på rommet mitt for øyeblikket så kan man gjøre litt andre ting 🙂 Pappa fikk opp skapene på databordet, tok fram tv’n i kjeller’n og fikk sofaen fra stua og fram til trappa. Vi fikk sofaen opp, det var litt tungt, men det gikk 🙂 Når den hadde kommet opp og pappa klarte resten sjøl, gikk jeg ned og henta tv’n. Vi får ikke gjort annet enn å spille playstation 2 og se på film, men det er da noe det å 🙂

Og slik ble det 🙂

Og sofaen 🙂

Ei hylle som pappa fikk av de samme folkene han fikk skinnsofa av. Glemt å ta bilde av den 😛 Bøkene til Reidun fikk plass inni der isteden for i papirpose under trappa 🙂

Vi funderte på hva vi skulle ha til middag og kom fram til pizza 😀 Så bar det til butikken da, får vi trengte gjær og pepperoni til pizza’n 😛 Ble jo litt mere enn som så da, sånn er det jo alltid når man skal på butikken 😛 SÅ blandt annet en utrolig søt hårspenne jeg fikk lyst på.. 25 kr eller no og jeg hadde ikke med penger.. så etter om de hadde flere, men nei da. Var heldig og fikk den likevel 🙂 Pappa’n min er så snill ^^

Se så søt ^^

Begynte med middagen når vi kom hjem. Mammapizza bare ikke like god når jeg lager den og heller ikke like fin.. Noe med at når mamma baker er det orginalen og når jeg baker blir det bare en etterligning sikkert 😛 Men, men 😛 God for det bare bedre når mamma har gjort den 😛

Glemte å ta bilde, men her er ihvertfall det som er igjen 🙂 Nattmat eller frokost kanskje?? 😛

Blogglisten

Skriv et svar