sep 01

Endelig!: Oppussingen fram til nå..

Ja der kom det endelig!

Jeg kom ned hit onsdag den 18. altå, vært her i 2 uker i dag, og torsdag 19. begynte jeg så vidt det var med rommet 🙂

Dere husker rommet mitt sant?

Sånn type mens det var kontor

og sånn det ble en så lenge, etter at pappa hadde flytta?

Vel… Ikke nå lenger:

Maling, tapet og glassfiberstrie (tror jeg) er av

Maling og deler av stria er av på denne veggen

også ved vinduet

Det var mye jobb.. Når jeg begynte med malinga på tapet-veggen merka jeg jo at litt av tapeten ble med også. Kunne da sikkert bare sparkles.. Men det ble jo med tapet over alt så jeg fant ut at det var best å ta med den også.. Måten jeg fikk av all tapeten på var å væte den, og lot det stå en minutt eller no, før jeg tok sparkelspaden og dro det av 😛  Litt morro var det jo selv om det var slitsomt 🙂

Mye av malinga er av som dere ser.. Ikke direkte pen tapet 😛

og der var nesten all tapeten borte

Greide ikke å lavære å pirke på den andre veggen mens jeg venta på at tepeten skulle bli blaut nok 😛

Der var resten av tapeten over vinduet borte også.. Godt var det!

Ca. sånn sto rommet da vi dro til farmor på fredag.

Da  har vi kommet fram til de første bildene. Stor forandring igrunn.. Nå må jeg bare få av resten av stria på langveggen, pusse ned litt og sparkle før jeg kan tenke på å male. Listene midt på veggen skal vel også vekk. Egentlig lyst på nye lister over hele rommet.. De er forskjellige på 2 av veggene.. men det koster penger. Må tenke på maling først.

Her er noen store malingsflak fra veggen. Den grønne der er den fargen som var på før tror jeg :/ Er det virkelig meninga at maling skal gå så lett av som den gjorde her?

I går var vi på Ikea. Farmor ville ha seng og jeg trengte sårt en kommode.. Fant ingenting når det lå hulter ti bulter i 2 store kofferter + litt her og der i bagger.. Fant sikk sakk hylla jeg ikke fikk tak i sist gang så ble litt mer enn planlagt, men så er Ikea.. 😛 Er ikke bare dundre inn og bort til det du skal ha, for du finner alltids no mer du trenger, som i mitt tilfelle tannglass og to «kurver» til å ha nedi den ene skuffen for å skille under tøy og tøy fra hverandre. Fant også noen søte bokser jeg bare måtte ha 😛 men 7  bokser i forskjellige størrelser for en 50 lapp er ikke værst da 😛 Kan brukes til som mangt døm 🙂 Smykker, minnepinner til data’n m.m. 😛

Kommoden min 🙂 Fungerer som databord for øyeblikket 😛 Ser så vidt det er boksene mine, hvite med blomster på, bak Britney parfyma mi.

Sjekk a!! Endelig veit jeg hva jeg har hvor 😀

Men nu er det naity nait 😛

Snakkes 😉

Skriv et svar