sep 04

Gjort no fornuftig? Næh.. Lagd middag!?!?

Stemmer det ja! Ikke no fornuftig i dag heller.. Jeg hadde vekkeklokka på til 9 siden vi skulle på loppis i dag, men når den ringte så utsatte jeg og utsatte til den skrudde seg av av seg selv eller no, så ja, jeg sov til nærmere 11, halv 12 😛 Da var pappa og farmor så og si klare til å dra, så jeg droppa det. Gjorde ikke meg no egentlig. Jeg smurte meg 2 skiver med Nutella på og satte meg ned på dataen. Leste ut et kapittel i «Storgården Jellerød» som jeg begynte på like før jeg gikk ned også. Kan nok trygt si at jeg har sotti på facebook omtrent hele dagen. Rundt 3 lagde jeg middag da, så var da unna en times tid, men så var jeg tilbake.. Rundt 7 stakk jeg på butikken for å se om jeg fant no snop for jeg hadde lyst på noe å stappe i trynet 😛 Kjøpte rosiner og sjokolade og tenkte jeg kunne smelte sjokoladen og røre inn rosiner for der etter å få delt hver rosin fra hverandre så man fikk rosiner med sjokoladetrekk, men det skar seg.. så da satte jeg meg her igjen. Må si det er mer fornuftig å sove enn å sitte på data’n hele dagen 😛

Etter å titta litt rundt fikk jeg en idé om egen «underskrift», så spurte Alina om råd 🙂

Så her er den:

Blogglisten

Skriv et svar