sep 06

Lasagne middag til pappa!!

Selv om jeg ikke har fått gjort no på rommet mitt i dag, og bare sotti her, nå med en grunn faktisk. Pussedingsen streika mens jeg tok meg en pause. Ikke veit jeg hva som skjedde, men når jeg skulle til å begynne igjen så bare dura den.. Der hvor pussepapiret sitter gikk ikke sånn fort rundt som det skulle gjøre.. Så jeg skrudde den av og tenkte at jeg kanskje trengte å tømme oppsamleren for pussestøv, så jeg tømte den og prøvde igjen, men neida.. Så begynte det så smått å ryke! Kanskje det var røyk, kanskje det bare var en støvsky, men jeg skrudde den fort av og dro ut stikkontakta. Så fikk vel pussa i 15-20 min. i dag. Fremskritt!!! NEI!!! Får bare gi meg så lenge og sette meg ned med Sims eller «Under en ny måne» igjen.. Kanskje ting vil funke igjen da..

Men over til overskrifta! Joda, pappa kjørte farmor hjem i dag som skrevet tidligere. Vi avtalte i går at han skulle ringe når han var i Karlstad for da var det ca en time igjen. Prøvde meg på oppvasken, men var stadig noen som snakka til meg på facebook så det tok sin tid. Da pappa ringte ble jeg litt stressa, uten at det var nødvendig for jeg hadde goood tid på meg og det visst jeg, men jeg bare er sånn. Begynte som sagt med middagen og stilt mamma spørsmål underveis om ting jeg var usikker på. Når pappa kom inn døra halv 8, 5 over halv 8, så drev jeg og la i forma. Middagen var i ovnen kvart på 8 og jeg gikk i dusjen. Ca. 10 over 8 var den ferdig og skulle hvile litt før den kunne spises. Det smakte visst godt og jeg syns det ikke var så verst jeg heller. På Sims ville det stått «Chanita har lært å lage en ny rett» når maten var ferdig, for det var første gang jeg lagde lasagne og jeg fikk det til 😀 STOLT 😀 Jeg var til og med helt alene uten et par ekstra øyne til å sjekke om alt gikk bra!! Håper jeg får stjerne i boka hos enkelte nå altså 🙂 Vi spiste de 2 siste isene til dessert. Jeg hadde lyst på en tidligere i dag, men kom til å tenke på at da har jeg spist 4 av 6 og pappa bare 1 så da må han få den siste, men jeg ville ikke sitte å se på at han spiste opp den siste gode isen heller, så da sparte jeg begge to 🙂

Så slik har dagen vært da. Burde vel egentlig bruke mere tid på en god bok enn data. Sitta å stire på en firkanta skjerm hele dagen er jo ikke helt bra det heller.. og når man heller ikke veit hva en skal gjøre da, så blir man bare sittende der.. Har strikketøy også, men må bare få ut finger’n til å starte på det igjen, for da kan jeg sitte en stund med det nemlig. Har broderi og scrapbook utstyr også, men må få meg en skikkelig plass å sitte med scrapbookinga før det blir aktuelt. Så da får en bare vente 😛

Blogglisten

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Skal huske på det 😉 Som sagt, er dårlig til å huske bilder 😛

  2. Bilder, bilder går aldri lei av å se bilder av maten. 😛

Skriv et svar