sep 13

Ommøblering og vondt i magen

Da jeg våkna i dag hadde jeg vondt i magen, så jeg skjønte hva som kom til å dukke opp i løpet av dagen, men skal ikke klage, for v’ene man får når en skal føde er garantert 1000 ganger verre enn det jeg kjenner en dag i måneden..

Jeg sto nå opp og tok en smertestillende før jeg spiste frokost 🙂 Spurte pappa i går om hvorfor han hadde et kjøkkenbord i gangen og utemøbler som kjøkken bord og sittebenk på kjøkkenet, så da ble det litt ommøblering i dag. Jeg skal ikke skryte av at jeg var så veldig aktiv for pilla funka ikke sånn som den pleier å gjøre.. Men når pappa hadde demontert bordet og fått delene og benken inn i spisekroken i stua hjalp jeg til med å få bordplata opp igjen og skru den fast 🙂 Vi fikk kjøkkenbordet inn på kjøkkenet også og pappa begynte å grovsortere hva som skulle opp og hva som skulle ned av det som sto under, oppå og ved bordet når det sto i gangen. Jeg bærte opp det som skulle opp og pappa dro ned det som skulle ned 😛 Har vaska tøy i dag å, som jeg helt har glemt å henge opp, så får gjøre det når jeg er ferdig her 😛

Lagde lasagne til middag igjen i dag og nå har jeg også bilder 😉 Pappa syns jeg får det til skikkelig 🙂 Dét, spagetti og pølsestroganoff 🙂 Blir glad jeg da 🙂 Da klarer jeg vel å overleve på hybel i Arendal hvis jeg er heldig med læreplass 🙂 Har tenkt mye på sjøldisiplinen min i det siste og hvordan jeg skal klare å legge meg til folkelig tid.. Burde tlf ringe kl. 9 så jeg får høre stygge lyder fra den når jeg bør skru av og tenke på kveldsmat og badet?? Tenk om jeg ikke har fått gjort alt jeg skal da?? :/ Som å legge inn hvordan dagene der nede er, her på bloggen.. Får leve «normalt» ei uke eller to og se. kan jo være det blir dødskjedelig på kvelden så jeg bare lengter etter å finne senga 😛 Det veit man jo aldri 😛 Men før 12 bør jeg legge meg ihvertfall 😛 Man bør jo helst stå opp og få lagt seg på samme dag og ikke legge seg og så stå opp samme dage 😛 Hvis dere skjønte den da?? Rekkefølgen liksom 😛

Men til bildene:

Gangen. Der sto kjøkkenbordet, nå verktøykasse 😛

eeh, der sto verktøykassa 😛 Nå lille runde bordet fra hytta, gyngestol og barskap 🙂

Utemøblene fra kjøkkenet 😛 Der sto gyngestolen og bordet fra hytta 🙂

Kjøkkenbordet fra gangen :)plass til 2 eller 3 ettersom hvor man setter de tre stolene 🙂

Og middagen 🙂 Ikke firkanta, men den duger da 🙂

Sett på "innsiden" 😛 Der så det ikke helt ut som lasagne, men får ikke lagt platene skikkelig.. men smaker da akkurat det samme 🙂

Middagsbordet 🙂

Nå skal jeg henge opp klesvasken så skal jeg prøve å finne senga under den store gode dyna jeg har 🙂

Natta 🙂

Blogglisten

Skriv et svar