okt 25

Kosedyr.. og G35, M164 EFTA!

Ikke spør en gang.. Jeg har masse kosedyr, TUSENVIS av kosedyr og enda skaffer jeg meg fler.. Jeg rydder bort og skaffer meg nye.. Skal lure på om jeg samler på dem uten å egentlig vite det 😛

Vi var på butikken i dag nemlig, og den kassa med kosedyr som jeg fant skalpadda i, var fylt opp og på toppen lå det et herlig løvedyr og bebisen.. Huff..

Er den ikke søt da??

Siden brunosten har begynt å bli tom og jeg har observert en liten brunost på butikken her, så tok jeg med en sånn fra butikken i dag.

Se så liten 😛 Den blir nok fort tom 😛

Og det beste med hele osten er at den er EKTE Gudbrandsdalsost! Er vel ingen som ikke har hørt om underskriftkampanjen for å la brunosten forbli produsert i Gudbrandsdalen?? Siden den andre ikke var helt tom, så måtte jeg se om jeg smakte forskjell. Å JA, det gjorde jeg! Den fra Gudbrandsdalen smaker SÅ mye bedre enn den som ikke er laget der. Jeg kommer til å saumfare butikken jeg handler på når jeg skal ha brunost ja! Kjente igjen smaken fra da jeg var hos bestemor når jeg var liten.

Beviset på EKTE Gudbrandsdalsost! Se etter 164 neste gang du handler også! Kan ikke kalles Gudbrandsdalsost hvis den blir produsert et annet sted. Mister den gode smaken gjør den også!

Været i dag har vært kjempe fint!! 😀

Men skal ikke legge under bordet at det har vært kaldt. Isrosene ble jo borte utover dagen, men like vel..

Har revet masse gulv i dag. Men kamera er strømtomt så det blir ikke bilder før i morgen 😛 Tenkte jeg skulle se hva jeg hadde av stoff nå, for mamma har bestilt ei veske av meg, til å ha post-it, kulepenn, a4 ark som er bretta to ganger og trådløs tlf i på jobben. Sånn så hu får med seg alt liksom 😛 Har bilde i hodet, så er bare å sette i gang egentlig 😛 Kan ihvertfall prøve å få til mønster og få klipt det ut før det blir senga 🙂

Skriv et svar