okt 25

Kreativiteten slo til igjen!

Det ble dårlig med innlegg i går.. Fikk ikke over bilder fra kamerat uten en ekstra dings som jeg ikke gadd å hente 😛

Men altså! I går trakk jeg om en stol som har stått i stua i alle år, som jeg fikk med til pappa, så jeg hadde en stol på rommet mitt. Den har vært grønn så lenge jeg kan huske, fordi mamma trakk den om i «sin» grønnfarge.

Stolen har i sin storhetstid sett slik ut. Ikke så veldig pen, men var sikkert kjempe fancy da den var ny 😉

Den har, så lenge jeg kan huske, sett slik ut. Bare at stoffet var festa. Glemte å ta bilde før jeg tok det av, så jeg la det over igjen når jeg var ferdig med det nye 😛

Og i dag ser den slik ut. Kanskje den ble litt vel rosa, men jeg hadde utrolig mye av det stoffet, som jeg ikke veit hva jeg skal bruke til. Den kan jo faktisk bli litt kul ved det lille vinduet mitt 😛

Putene som er med har jeg ikke gjort no med. Den hvite er kjøpt for at jeg syns den var fin og vill ha den hos pappa 🙂 Den Blomstrete har mamma mekka til stolen. Hakke peil på åssen den egentlig ser ut og ikke gidder jeg å finne det ut. Selv om den puta ikke er så myk, så skal den like vel få være med til Arendal som et lite «hjemme» i stua/soverommet. Har nemlig maken stoff på putene i sofaen hjemme.

Det var et herk å gjøre det, så blir ikke gjort for ofte. Det er festa med tegnestifter, sånn som mamma hadde gjort 😛 og med noen knappenåler her og der hvor det gikk an å feste stoffet i det gamle stoffet. Ikke akkurat den beste metoden, men det duger da! 😛

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Ja igrunn 😀

  2. mamma sier:

    Den ble riktig så fancy da!

Skriv et svar