nov 24

Ønskeliste!

Har laget ønskleliste her nå. Ting jeg har lyst på/trenger for å øke trivselsfaktoren min 🙂 Ligger under «Julen 2010» 😉

Har sydd mere på veska mi i dag 🙂 Mangler bare bilde og feste knappen til lukningen. Blir virkelig fornøyd 🙂 Skal ta bilde når den er ferdig 🙂 Er ikke så effektiv som jeg veit jeg kan være. Er uvant og fremdeles litt skummelt å spørre, men det kommer seg 🙂 Kommer virkelig godt overens med Ann-Siril (den andre lærlingen). Vi har en del til felles 🙂 Hu veit til og med hvem jeg snakker om når jeg sier Jesse McCratney 😀 Ellers har jeg klart å komme meg av på riktig sted 2 ganger nå 😀 *STOLT* Var litt ekkelt i dag, for det gikk av en eldre mann der jeg skulle av og noen sekunder virka det som han forfulgte meg :\ Men han skulle rett fram og jeg skulle over veien, puh!

Det er onsdag i dag, midt i uka 🙂 Liker det 🙂 Da går det fort til helga 🙂 Gleder meg til fredagskvelden, når mamma kommer 🙂

Har også funnet ut at den minste av mine 4 plakater av Johnny Depp må bo på jobben. Vi er tre om han, hihi ^^

Har funnet et fancy stoff på Stoff og Stil som jeg SKAL sy meg gardiner og putetrekk av!!

Sett no så kult!?!?! MÅ ha 😛

Blir jo bare genialt med gardiner og putetrekk i det stoffet!! + et saueskinn et sted:P Gleder meg SYKT til å få sy maskina min nå!! Jeg verker etter å rense den og begynne å sy!! Svart veske med sånt for hadde å vært genialt 😀 Føler for å gå bananas med suer 😛 Er sikkert kult helt til jeg har hengt de opp som gardiner 😛

Har egentlig ikke no mer å skrive om, så da tar jeg kvelden herfra 🙂

1 Kommentar

  1. Mamma sier:

    Sauer er ålreite dyr så lenge de holder seg på riktig side av gjerdet på fjellet 😛
    Med andre ord på utsiden av gjerdet rundt hytta 🙂

Skriv et svar