des 13

Da kommer det bilder!

Men bare 2… Stupido hadde på macro på telefon kamera, så det ble kun 2 bra bilder. Ett med de to guttene på, som jeg teoretisk sett ikke har lov til å legge ut uten foreldrenes tillatelse, så det legger ejg ikke ut, men det andre er av Alexander og jentene 🙂

Har også blitt ferdig med å legge opp og sy inn kjolen min 🙂 Nå har jeg kjole til jul/Nyttår 🙂

Bildet er fra før den ble ferdig da. Får ikke til å ta bilde aleine, så tok det jeg hadde 🙂 Den ble mye søtere som kort enn lang 🙂

I helga har jeg igrunn vært flink, samtidig som jeg ikke har vært flink 😛 Jeg har fått unna 3 esker, men har fremdeles igjen noen. Veit ikke hvor jeg skal ha alt kaoset hen.. Jeg så Godkveld Norge i går for å få med meg Alexander 🙂 og så julekalenderne mine. Var også i Arendal en tur etter det jeg ikke fikk tak i på butikken her på Nedenes, så nå står mitt lille juletre der det skal 🙂 Har ikke bilde, men det kommer forhåpentligvis etterhvert 🙂 Har da 12 dager til på meg til å ta de bildene 🙂 Ellers har uka gått til å nynne på diverse Alexander 😛 I dag har jeg vasket 2 maskiner med klær, vasket opp og laget pasta ala Ann-Siril 🙂 Godt var det 🙂 Ikke bilde av det heller.. 🙁

Stupido har da glemt å tenne lys i dag og hu var så dum at hu tenkte hu skulle oppdatere telefonen sin som har mast om det i lang tid nå. Det skulle ta 30 min, men tlf må ha minimum 50% batteri, så nå ligger den å lader seg opp til det. Se på klokkeslettet på innlegget folkens. Det er en grunn til at jeg kaller meg stupido.. Telefonen måtte også sikkerhetskopieres for å ikke miste personlige data.. Snakk om liten og tungvind data maskin.. Håper ikke den må oppdateres ofte.

Er igrunn sulten igjen, så får kanskje ta den siste yoghurten. Har ikke matlyst om dagen.. Blæææ..

Får ta kvelden herfra nå og tenne lys i morgen kveld istedet. Nattinatt 🙂

Skriv et svar