des 08

Det begynner å demre!

Jeg husker litt mer i dag enn jeg gjorde i natt 😛

Det ble sunget bl.a. Blue Christmas som Elvis har. Først med vanlig Alexander stemme, men så skulle den liksom bli litt tristere da, så da måtte de jo gjøre den mer og mer Elvis 😛 Han fikk til både stemmen og leppa og publikum klarte ikke annet enn å le 😛 Var jo litt overdrevent mener jeg så det ble jo bare komisk å se på 😛 Han lot jentene få ha en tur aleine hvor han sa at han skulle stå i bakgrunnen, men etter litt så sneik han seg fram. Det syntes ikke jentene noe om så han ble knuffa litt 😛 Sto garantert i manus, men er jo moro for det 😛

Fairytale ble jo selvfølgelig spilt og under den reiste hele salen seg og var helt med 😛 Klassen til pianisten var der også, så ble en del jubling fra et og samme sted 😛 Det var så moro å være der! JEG STORKOSTE MEG!!!

Egentlig hadde jeg ikke penger til det, men jeg hadde jo heldigvis litt på spillekortet mitt og syntes jeg måtte unne meg en sånn opplevelse OG for 203 kr (ungdomspris) var det DEFINITIVT verdt det! Husker selvfølgelig ikke alt nå heller 😛 Men hvis du er nysgjerrig er det verdt å få med seg! Han er på Lillehammer den 16. desember så det er bare å dra 🙂 Synd jeg ikke hadde penger i går, for de hadde en CD fra konserten der og plakater jeg har SÅ lyst på..

Ellers i dag har jeg vært på jobb. Jeg har sydd rullekant på kjolen min, men det ble jo selvfølgelig skakt! Hater det! Har også klipt underskjørtet i dag, så den er offisielt ikke lang lenger 😛 Blir kjempe søt 🙂 Bare den blir litt rettere.. Har bilder, men orker ikke mekke med tlf nå.. Om det ikke skjer før helga så ihvertfall I helga 🙂

Vel! Jeg har 2 episoder av hver julekalender å ta igjen, så kanskje jeg skal ta de før jeg legger meg 🙂

Her er en sang som ble spilt i går 🙂 Har hørt den før og syns den er kjempe fin, men har ikke hengt meg opp i den før nå 😛

Da får man vel si natt i natt og julekalender tid 🙂

Skriv et svar