des 08

Swinging Home for Christmas!

Var på julekonserten til Alexander Rybak i dag! Noe så fantastisk!! Elsket det! Var julesanger, noen av hans egne og noen andre kjente som Viva la Vida. Jentene hans var jo selvfølgelig der og en bunch med andre som var storbandet 🙂 Han hadde en lokal gjensteartist, men det kom også en fra x-faktor på scena. 2 gutter var så heldige at de fikk leke julebukk sammen med Alexander 😛 Moro!

For å være ærlig kan jeg fortelle at selve konseren husker jeg bare glimt av 😛 Kjente en spenning i kroppen allerede før jeg fikk satt meg på plassen min, som i tillegg var ganske langt fram, så jeg klarte ikke slappe ordentlig av. Det var ikke en nervøs spenning og heller ikke glede-seg spenning, det var no helt annet. Under hele konserten satt jeg og smilte (automatisk) og det virka det som at han så også, for det var et øyeblikk han så i min retning og smilte tilbake 😀

Etter konserten sto jeg, som mange andre, og ventet på at han skulle komme ut å skrive autografer. Jeg tenkte for meg selv at jeg ikke hadde det travelt over hodet, så jeg lot alle ungene og de andre gå før meg 🙂 Når jeg som nest siste/siste fikk signert min lille brosjyre, fikk jeg et suss på kinnet og en skikkelig god klem!! Kan ærlig si at jeg svevde tilbake til jobben, der sakene mine sto og Ann-Siril var. Jeg var virkelig helt i skyene 😛 Jeg fortalte kjapt grunnen til humøret og løp til bussen. Den kjørte jo selvfølgelig rett foran trynet mitt, så da bar det tilbake til jobb og slappe av og fortelle Ann-Siril litt grundigere om hendelsen. Jeg var skikkelig gira og det merka hu å sa ho 😛 Jeg kjente jeg var skikkelig sulten for jeg har ennå ikke spist middag 😛 Vel hjemme gikk det litt over styr. Jeg sto først og flirte over alt som hadde skjedd på kort tid, så gikk det over i å grine MENS jeg flirte! Jeg ville jo ringe mamma, men ikke sånn jag var da 😛 Jeg var jo ikke lei meg eller noe, det ble bare VELDIG mye på en gang  😛

Nå hører jeg på Alexander Rybak og prøver å spise en yoghurt, men er liksom ikke sulten selv om magen skriker etter mat 😛 Akkurat no er jeg veldig sugen på en dag for meg selv, så jeg får summa meg, samtidig som jeg vil på jobb for kose meg med tøffe mennesker 😀 Begynte å legge opp kjolen fra juleballet i 8. klasse i dag 🙂 Tror det blir bra 🙂

Men nå får jeg nesten hive i meg yoghurten, pusse tenner og legge meg. De få bildene jeg har får komme i morgen. Da har jeg å 2 episoder å se på hver julekalender 😛 Følte virkelig ikke for det når jeg kom hjem i stad 😛 Føler jeg er langt der oppe enda og tror jeg har funnet ut hva alle synger om. Det føles ihvertfall litt uforklarlig inni meg nå 🙂

1 Kommentar

  1. Mamma sier:

    🙂

Skriv et svar