des 07

Verdens kuleste veske!!

Jeg har sydd meg verdens kuleste veske!! Og INGEN har maken 😀

Saueveska mi 😀

Er kjempe fornøyd med den 🙂 Det beste er at det er «gratisreklame» for jobben 😛 Sauestoffet blir det gardiner av om ikke så alt for lenge 😛 Det blir kult 😀 Har en liten ting til som jeg har stoff nok til, så her blir det sau ja 😛 I dag har det bare vært meg og Ann-Siril på jobb 🙂 Sjefa dro til Sverige en tur og kommer igjen i morgen, så da blir det lærlingene som rår 😛

I morgen skal jeg også på Alexander Rybak – Swinging Home For Christmas 😀 Gleder meg 😀 Hadde penger på tippekortet mitt, så nyter årets gevinster i morgen 🙂 Blir enda en buss seinere i morgen også siden jeg ikke har nøkkel og Ann-Siril må fikse no før jobb 🙂 Blir godt 🙂 Kan unne meg en ekstra time i morgen 🙂

Nå skal jeg se Jul i Valhall 6 og 7, så kan jeg ta Olsenbanden jr. 7 og Amalies Jul 7 i morgen etter Rybak 🙂

Nattinatt folkens 🙂

3 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Å gjett om jeg har kost meg!!!! 😀

  2. Mamma sier:

    Kos deg masse i morgen kveld 😉

  3. Mamma sier:

    KUL 😀

Skriv et svar