des 05

Enda mer orden i sy sakene :)

Nå har jeg bodd her i 2 uker, så langt så vel 🙂 Har nå fått siste rest av møbler og fått det på plass. Nå gjenstår det bare rydding. Har fremdeles non kasser med mye innhold. Har heldigvis skuffer og putte mye av det i 😛

Det har vært no surr med bloggen. En gang ikke jeg har klart å komme inn uten å gå til hovedsia til Blondie og logge inn. Skriv inn «chanip.blondie.no» isteden for «www.chanip.blondie.no» Da kommer dere inn 🙂

Det har også blitt litt mer jul her nå 🙂 Orden på kjøkkenet har det også blitt 🙂 Blir forhåpentligvis litt mer oversikt og innblikk etter hvert 🙂 Litt kaotisk for øyeblikket 😛 Har tatt noen bilder og laget kollasj. Alt rotet er borte, men som dere sikkert kommer til å merke er det ikke bilder fra soverommet 😛

Ble visst et bilde av mamma der å 😛 Håper ikke det gjør no mamma 😛

Har vært koselig i helga 🙂 Fredag var jeg så heldig at jeg kunne komme på jobb til 13 og ikke 10 🙂 Det var «Bynatt» i Arendal, med litt diverse innhold. Bl.a. moteoppvisning der det ble vist 3 antrekk fra Chanita 🙂 Stilig var det 🙂 Derfor ble det sen kveld på oss, siden oppvisninga var rundt 9 en gang. Ble hjem å vente på mamma etter det 🙂 Hu kom rundt midnatt og da var det å bære ting inn igjen 😛

Lørdag skrudde vi opp flatpakka møbler. Deriblant en benk jeg hadde fått av Eli. Tusen takk 🙂 Ble så fint atte 🙂 Skal trekke om setet etterhvert så det passer med resten jeg har her 🙂 Vi tok oss en busstur til Arendal i går og handla inn litt mat og andre småting og ei limegrønn vaskebøtte 😀 Nå kan jeg begynne å vaske også 😛 Ble kjøttkaker til middag i går 🙂 Namnam 😀 Kjøttkaker og x antall julekalendere på DVD 🙂 Kjempe kos 🙂

I dag drar mamma hjem igjen. Neste gang er det jeg som drar hjem for å feire jul. Vi har kost oss med Bonaza og Melros Place i dag 🙂 Prøve å se noen julekalendere før mamma drar også 🙂 Den ene kan jeg se «live» for en gangs skyld 🙂 Olsenbanden jr. 😛 Virkelig morsom 😛 Skal prøve å sy ferdig veska mi i dag også 🙂 Har begynt på «jobbveske» så jeg slipper å bruke giga sekk hver dag 😛 Blir bilde når den er ferdig 🙂

Det var for nå 🙂

6 kommentarer

 1. Chanip sier:

  Takk for det 🙂 Lime grønn og rosa er liksom gromfargene da 😛

 2. Littlephoto sier:

  Fint du har fått det:P har limegrønn bøtte jeg åXD moro:)

 3. Chanip sier:

  Web-Linn: Er typisk meg å bruke smiles 😛

  Mamma2: Gleder meg til du kommer å 🙂

  Mamma: Kjempe koselig helg 🙂

 4. Hihi sånn satt jeg fårran pc’n min før også. 😛 med den stolen.
  Hihi men har du sett hvor gult ditt innlegg her. hihihihi

 5. MAMMA2 sier:

  Ser kjempekoselig ut hos deg. Gleder meg til jeg skal på besøk:)

 6. Mamma sier:

  Du har fått det koslig nå.
  Takk for en hyggelig helg 🙂

Skriv et svar