jan 09

Rydde, rydde, rydde! :)

Har rydda litt i helga 🙂 Flytta om på ting og tang (ikke møbler) og fått hengt opp Johnny på veggen! Har til og med bilder av soverommet nå 🙂 Og bilder av butikken hvor vi har vært så flinke og rydda masse, masse denna uka 🙂

Altså, det er ikke så stor forskjell her, men gulvet er ihvertfall fritt for snublerier, det er støvsugd og vaska over 🙂 Har vasket 3 maskiner med klær/håndkler og vaska opp for ei uke 🙂 Har ikke blitt mye støvtørking, men kan ta det til helga, når jeg får flytta om litt til 🙂 Skal bli så godt! Har skifta på senga.. Ikke dobbeldyne no mer 🙁 Ikke på en stund ihvertfall..

Blir gardinstoff handling på meg til uka å. Får igjen for det mamma lånte av meg nå etter jul i gardiner 😀 MER SAUER!!! 😀 Har vært på H&M og funni meg noen nye klær også. Tenkte å prøve å få knipsa bilde i morgen på jobb 🙂 Har også fått mine gule pumps! (kunne ikke dy meg når jeg så de, og hallo? selv med frakt var de garantert billigere enn om jeg skulle kjøpt annet par på en hvilken som helst skobutikk) Har vel egentlig brukt mye av julepresangpengene mine på meg selv 🙂 Men ikke så mye at jeg ikke har hatt penger til mat 🙂 Men så blir det full skjerpings!

Jeg har fått strømregninga.. Den var igrunn ganske liten i forhold til det jeg har trodd at den skulle komme på 🙂 Men skal jeg gå ut i fra lønna mi, så har jeg 900 kr igjen av den om ikke 800.. Nå skal snart kontraktstyret være i orden og da blir det bostipend, vanlig stipend og lån på meg så da blir det velstand 😀

Det er én ting jeg glemte å nevne som jeg å har glemt å ta bilde av.. Nemlig benken jeg fikk til gangen. Jeg trakk om setet i dag 🙂 Ble kjempe kult!

Men sånn ut i fra det som er nevnt, så har jeg ikke gjort så mye. Idéen om årets julepresanger har dotti ned i huet på meg, så da er det o forsåvidt bare å sette i gang med det også 🙂

OG FORRESTEN!!! Fra og med i morgen er det salg hos Chanita Søm og Design!

Husker ikke alt som ble skrevet på plakaten, men det er jakker, vesker, kjoler, snøreliv, tekstiler ++ på salg! Kom, kom! Da blir vi så glade 🙂

*Nattaklem*

Skriv et svar