jan 17

Mamma helg!!

Ja det er jo ca 9 dager siden sist.. dårlig statistikk..

MEN! Jeg tar helga så får jeg skjerpe meg (veit jeg har sagt det før..)

Mamma kom fredag kveld. Da satt vi lenge oppe, litt for lenge egentlig, men det bare ble sånn. Hva vi gjorde? Aner ikke 😛

Lørdag var det opp og hopp. Jeg våknet mer eller mindre av meg selv 🙂 Da var det opp og spise og fikse seg før det var tid for å gå ned til bussen som går mot Kristiansand og Sørlandsenteret! Vi var innom selve senteret en tur. Trengte en lenger internettkabel bl.a. og kom over 3 mikro-/frysebokser for 69kr! De passer perfekt som matboks for ikke å snakke om hvor lett det blir å ta med seg lasagne rester på jobb 😀 Gleder meg 😛 Det var jo da selvfølgelig salg på Panduro så jeg måtte jo inn der uansett hvor vondt det gjorde og se ALLE de perlene og det andre fristende stæsjet!! Det ble et kjøp.. 2 meter med julestoff som var satt ned 70%! Blir nok noen søte duker og løpere i løpet av året ja 🙂 Var innom Jysk også. Trengte flere kleshengere. Har nå 40 jyskhengere + 6 ikeahengere, 2 renserihengere og 2 skjørtehengere fra en butikk i Scarborough. Jeg har 3 ledige hengere og har egentlig noe som kan henge på de også + at jeg har en del skjørt som bare ligger å slenger fordi jeg ikke har plass til de i hyllene..

Vel ferdig på selve senteret tok vi bussen til IKEA!! Vi fant det vi hadde på lista, men det var noe vi droppa til fordel for noe annet 😛 Hadde tenkt på et laptopbord som mamma kunne bruke når hu var her, men vi droppa det og kjøpte stuebord og lammeskinn istedet 😛 Fant stoff til julegardinene mine også, men hvis jeg ikke tar helt feil av meg selv må jeg nok kjøpe mer, for jeg har begynt å tenke «Kjæmpestaden» ut av det 😛 Men vi får se, kanskje det er nok til begge deler 🙂 Er jo bare kappa som skal ha det stoffet mener jeg 😛

Det ble hjørnehylle på meg og jeg må si at den er utrolig praktisk! Med den har jeg fått snudd HELE stua mi 🙂 Nå mangler jeg bare sofaen og mere sauestoff  så er alt sånn jeg vil ha det! Gleder meg!!

Vel hjemme ble det ommøblering! Noe av det morsomste jeg veit! Har tatt soverommet igjen i dag, men har ikke tatt bilder av det, så det får vente til i morgen 😛

Hylleorganisering ble det i dag etter at jeg hadde fulgt mamma på bussen. Er ikke helt ferdig enda. Hyllene er litt kaotiske, men det får ikke hjelpe. Det kommer orden i de også etterhvert 🙂 Hadde et lite problem om hva jeg skulle fylle «toppetasjen» på hyllene mine med. Det som er oppå der syns jo ikke akkurat så godt, men jeg løste det med alle stoffene mine 🙂 Nå er det orden i de også 🙂 Lamper har jeg fått plassert sånn ca også så da er det noen lyskilder her og der 🙂 Fikk opp hylle på kjøkkenet før mamma måtte dra også 🙂 Jeg har fått plass på kjøkkenbordet mitt!!

Har endelig bilde av benken i gangen også nå 😉

Benken jeg fikk 🙂 Den kledde sauer 😛

"Systua" er nå under vinduet 🙂

Hjørnet mitt! Litt kaos enda, men orden på toppen 🙂 Grisen fra Alina å 🙂

Og der kommer sofaen etterhvert 🙂

Kjøkkenhylla mi!!!

Hva syns dere??

Nå blir det natta her 🙂 Prøve å være flink jente å stå opp første gangen klokka ringer i morgen, så jeg får gjort litt div før jobb 🙂

1 Kommentar

  1. Hahaha ja der er grisen også ja. 😀

Skriv et svar