jan 18

Småprat bare for å skrive no

I dag fikk jeg nøkler til jobben så nå kan jeg komme før og slippe å stå ute og vente og jeg kan gå etter de andre om jeg har noe jeg skulle fått gjort 🙂

Har fremdeles ikke fått tatt bilder av rommet. Har ikke fått ut finger’n.. 😛 Har fått opp hylla der inne også, så er jo egentlig på sin plass å få tatt bilde 😛

Har begynt å klippe selve veskene i dag 🙂 Har klipt hanker «belter» og bunn på veskene + at vi har sydd hankene. Er en drug jobb, men må jo gjøres 🙂

Har egentlig ikke no å skrive om, så det er vel hovedgrunnen til at det tar lang tid mellom hvert innlegg..

Fikk bestilt meg mere sauestoff i går + bånd og ringer så gardinene får belter på seg 🙂 Tror det blir bra her nå 🙂

Ellers i dag har jeg egentlig vært veldig kald. Det var 23 grader inne etter at jeg hadde vært hjemme en times tid, uten fyring, men jeg satte på ovnen og tok på meg ei god tjukk jakke. Nå er det 27 inne og jeg kjenner på hodet at det er veldig varmt. Varm i kinna og på ørene, men liksom ikke ellers :\ Men jeg har jo sånne dager å 😛

Har tenkt en del etter at jeg kom hjem i dag også. Enkelte ting er vanskelig, men har kommet fram til det som føles riktig for meg nå ihvertfall 🙂 Det som skjer, det skjer, men jeg må prøve å holde fast på beslutningen uansett hvor vanskelig det kan bli.. 🙂

Har lest ferdig Jellerød nr 7 i dag. 2 bøker igjen! Foreløbig føler jeg for å lese de igjen, for å se om historien har forandret seg til det jeg vil skal skje, men det er jo trykt svar på hvitt, så får jo ikke gjort så mye.. 😛

Planen framover er og skrive om enkle hendelser per dag. Det blir jo ikke 2-3 innlegg hver dag, siden jeg er på jobb, men ihvertfall ett når jeg kommer hjem og har fått spist 🙂

Jeg skal også prøve å holde orden her så langt det lar seg gjøre! Prøve å være flink jente og sloss med oppvasken så fort jeg har laget den osv. 🙂 Gi meg styrke!!! 😛

Vurderer å ta tidlig kvelden i dag, men jeg er jo flik til å drøye, selv om det ikke er planen.. 😛

Skriv et svar