mar 06

Handywoman! Resultat av Ikea-turene :)

Droppa Jysk på onsdag. Kurvene fra Ikea var uregjerlige å drasse på. Tungt ble det også, så avgjorde at jeg ville hjem med en gang 😛 Fikk heller ta en tur på lørdag etter det andre 😛

Torsdag og fredag sydde jeg for til å ha i kurvene mine, så sokker og anna stoffgreier som skulle ligge oppi der ikke skulle henge seg fast og bli fulle av hull 🙂 Har også sett på marerittet fra vg2 og kjolen er nå død. Den var skjeiv som f.. og ingenting funka. Til og med NÅ, to år senere, begynner jeg å grine fordi den ikke blir som jeg vil den skal bli.. :\ Konklusjon: Sprett den fra hverandre, ta vare på det som kan brukes og kast resten! Skjørtet blir nå nytt liv, mens jeg har kjøpt meg 4 meter svart mikrosateng til nytt skjørt og for. er jeg heldig og har nok får også svart/hvitt-skjørtet mitt en oppgradering. ikke at mikrosateng var så dyrt heller 🙂 Mens jeg allikevel var på stoff og stil ble det også noen knapper. Ikke at jeg vet hva de skal brukes til, men jeg har ihvertfall en idé om hva som kanskje går 🙂 Planen er å skaffe seg en mini PC etterhvert og den skal jeg sy en sneisent trekk til 🙂 Der kan jeg helt sikkert bruke noen av knappene mine 🙂 Kjøpte garn til et par sokker som skal bo på jobben 🙂 Tror de blir kjempe søte ^^ Naturfarga ull med lys grå og støvet rosa mohairull 😀

Ble selvfølgelig litt titting inne på Sørlandssenteret i går, men flinka kom ikke ut med noe anna enn blekk til skriver’n og en skissebok som skal bo i veska mi 🙂 Får jeg en idé kan jeg bare tegne den med en gang 🙂 Hvis jeg får det til selvfølgelig 😛

Sånn ellers i dag og i går har jeg slåss med oppvaska to ganger. Skjønner ikke hvordan alt kan bli så fettete :\ Har igjen noe enda, men er så lei, så det får stå til i morgen, så får jeg ta et tak til etter jobb. Tror det er Mary Kay i morgen, men føler ikke helt for det akkurat nå.. Det kommer flere muligheter 🙂 Har skrudd opp kroker og ei hylle også, så nå blir det bra her tror jeg 🙂 Har ei hylle til og veit hvor jeg skal ha den, men er så støl at jeg orker ikke skru no mer i dag 😛 Får heller sette meg ned foran TV’n etterpå og SE på hele «Let’s Dance» isteden for å sitte her og vente til det er Alexander sin tur 😛

Men nok pjatt for i dag 🙂 Ja, Paris kommer, men det er så mye som må mekkes først 😛

 

Dette var det som gjorde at det var veldig tungt å bære på onsdag 😛 20 skjørtehengere 😛

3 av 4 kurver fra Jysk 🙂 "Kottet" er endelig litt mer organisert 🙂

Og jeg har endelig LITT mer plass på kjøkkenet 🙂 Innholdet i de kurvene var i det ene underskapet jeg har til oppbevaring og ellers litt her og der. Oppå microen, på bordet, på den lille kjøkkenbenken, ja, you name it 😛

Og når man begynner å organisere ett skap på badet, finner man ut at man ikke har plass til alt.. Hva gjør man da...??

Man kjøper seg ei hylle 🙂 Da fikk jeg plutselig plass til litt mer 🙂 Ting som er for høyt for skapet og litt anna som kan stå ute 🙂 + et sted å henge hårbøylene mine 🙂

Mangler bare sofaen min nå, så blir alt bra 🙂 Så den var satt ned i går, det likte jeg ikke :\ Har ikke penger til den nå.. men i april der i mot! Da kommer mamma ned når påskeferien starter, så skal vi kjøpe sofa 😀 Og så går det noen dager til, så har jeg langfri fordi det er masse rød dager på rad og da skal jeg og mamma dra hjem 😀 Gleder meg til den uka 😀

Men nå er det kvelden herfra 🙂

4 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Deilig med litt mere orden 🙂 Får mer oversikt 🙂

  2. Se orden i sakene ja. 😉 liker vi

  3. Chanip sier:

    Det ligger i genene sikkert 🙂

  4. Mor di :) sier:

    Ble riktig lekkert det der 🙂 Nå har du vært flink 🙂

Skriv et svar