apr 26

Påska 2011

Lørdag kom mamma nedover. Før hu kom sulla jeg rundt for at det skulle se ålreit ut her. Når jeg var ferdig tok jeg en 20 minutters Zumba. Trodde ikke jeg kunne bli SÅ varm 😛 Etter en god dusj gikk jeg ut med søpla og der kom mamma inn på garden 🙂 Da ble det å tømme bilen før vi suste ned på Ikea og Sørlandsenteret 🙂 Jeg har fått gamle TV’n til en lærer på jobben til mamma, så da ble det gamle nattbordet for lite som TV-bord, så vi skulle ut etter et større et 🙂 Ble kjempe fornøyd 🙂 Skal prøve å ta bilder i helga. Er sløv på det.. Fant «smårasket» vi skulle ha på Ikea også 🙂 Også fikk jeg kjøpt litt stoff til å sy putetrekk av. Skal ha 2 saueputer og 2 «vanlige» puter 🙂

Søndag dro vi til Stathelle for å hente sofa 🙂 Enkel og grei 🙂 Endelig noe jeg kan sløve på 😛 Middagen ble inntatt i nysofaen med Aristokattene på nyTV’n 😀 Stor er den 😀 Ble bare å slappe av resten av den dagen 😛 Ble 3 is på turen å 😛 Stoppa først en gang etter is og kald drikke, og så en gang like etter at vi hadde henta sofaen også enda en gang på tur ned igjen 😛 Nesten 17. mai! 😛

Mandag var det opp og på jobb for min del. Kom hjem til nesten ferdig middag 🙂 Lasagnen skulle akkurat inn i ovnen når jeg kom hjem 🙂 Vi satt ute mens vi venta på den. Mamma hadde vært på Harebakken og titta litt og vært på plantasjen etter nye blomster til å ha ute 🙂 Hu hadde til og med vasket klær og lufta dyner 😀 Prøvde å poengtere for naboen mens vi satt ute også. Han sto ved beddet like ved plassen min og sulla, så jeg spurte mamma om vi skulle plante i morgen siden vi ikke fikk gjort det sist gang. Sa det litt høyere en nødvendig for at han skulle høre det 😛

På tirsdag kom Desireé på jobb en tur att 🙂 Da skulle hu starte på prosjektet hu fikk her tidligere 🙂 Jeg drev å rydda i mønstrene, så hu hjalp meg litt med det 🙂 Jeg sto med mønstrene hele dagen 😛 Når jeg kom hjem, spiste vi middag og litt utpå kvelden planta vi 🙂 Vi hadde ikke nok jord, så den ene måtte vente en dag til 😛

Onsdag rydda jeg resten av mønstrene. Fikk til og med gå før 🙂 Beskjeden kom akkurat i det jeg var ferdig med mønstrene 😛 Mamma hadde vaska mere klær, og vi satt ute med det littegran før det ble middag 😛 Etter middag gikk vi en tur etter kvist. Vi fiksa det siste med blomstene og fikk hengt egg på kvistene 🙂 På kvelden ble det litt pakking før vi så ferdig filmen vi begynte på, på søndag 🙂

Torsdag var det ut på tur! Vi stoppa innom tante og fikk vafler 🙂 Vi satt der en god stund før vi kjørte videre. Det var igrunn blitt heftig varmt så jeg slokna i bilen. Eller.. Jeg tror egentlig jeg bare svima av, for jeg fantes ikke trøtt. Det ble bare veldig varmt! 😛 Vi stoppa hos Storebrodern en stund også for å hilse på folket 🙂 Tuva satt litt på fanget å ^^ Ble opphengt i knappene på jakka mi 😛 Etterpå ble det butikken og så hjem. Det var godt å komme hjem! Det ble slappe av og se farmen resten av kvelden 🙂

Fredag skulle vi egentlig være flinke, men det endte med sløving ute. Kaninene kom ut, men det var det også 😛 Har hatt en påskegjest også. En liten grr hermelingutt 🙂 Kjempe søt 🙂 Lille påskeharen Fluffy 😛 Vi grilla litt, før Are kom og henta meg. Skulle ut å spise is nemlig. Linda dukka opp også 🙂 Hu skremte meg skikkelig når a kom 😛 Var oss 3 litt før hu skulle bort til noen.Jeg og Are endte opp på Lillehammer hos noen han kjente. Linda etterlyste oss rundt kvart på 9, for da måtte hu opp til pappa’n sin en tur. Når hu var tilbake der ho var i utgangspunktet møtte vi Jonas på Esso og jeg hoppa over dit 🙂 Jan Helge og Cecilie dukka opp de å, så fik veksla noen ord med de å 🙂

Lørdag var det Vinterlyd! Da var det opp og ut døra kl 10 og opp til Ingrid og Jon. Jonas kom like etter 🙂 Vi gikk bort i Hafjell og så på Vinterlyd. Var der i 4-5 timer tror jeg. A1 spilte blant annet 🙂 Jeg er ikke sånn superfan, men fan nok til å bli litt gira 😛 Syns det var moro 🙂 Det ble kasta ut masse rart fra scena i løpet av diverse opptredener. Deriblant onepiece dresser som hadde majonestube mønster. Med strekkode, ingredienser og hele pakka 😛 Jeg fikk tak i en slik, men jeg så at det var ei frøken på pappa’s skulder som også hadde tak i den, så snill som jeg er tenkte jeg at hu kunne få den. Hu får jo helt sikkert større glede av den enn det jeg gjør, men i samme sekund som jeg slipper dressen er den noen bak meg som drar den ut av hendene mine! Konklusjon: Ikke vær snill i sånne settinger. Tenk kun på deg selv, så kan du heller være snill etterpå 😛

Når Vinterlyd var ferdig, bar det hjem og spise og inn i dusjen før jeg kom meg opp til Ingrid og Jon igjen 🙂 Vi satt litt ute og koste oss, før vi gikk inn. Vi så Farmen og snakka en del før vi gikk ut og bort på Fjøset (utested altså). Vi satt der en stund. Jonas kom innom litt uttpå. Jeg var ikke helt 100% sikker på hvordan jeg skulle komme meg hjem, så jeg fikk lov til å bli med bort til Jonas siden det var kortere hvis vi måtte gå. Ingrid trengte å lufte seg litt så vi gikk i forveien mens gutta prøvde å få tak i skyss 😛

Søndag var det opp 12, noe som ødelegger dagen helt.. men, men 😛 Vi tok en kjapp sving innom Ingrid og Jon før Jonas kjørte meg hjem 🙂 Mamma hadde begynt å rundvaske stua og med det tatt røyken med ut 🙂 Flinke du er!! 😀 Vi grilla igjen og litt seinere gikk jeg nedover for å møte Therese 😀 Vi skarvla vel i sånn 3 timer eller no 😛 Er en stund siden sist jeg så a 😛 Når jeg kom hjem så vi ferdig DaVinci-Koden før vi gikk å la oss 🙂

I går var det opp og pakke. Påskegjesten skulle hjem og vi skulle innom bestemor 🙂 Vi satt hos bestemor en stund før vi dro ut på Lillehammer med Fluffy og videre til toget. De siste gangene har jeg virkelig ikke hatt lyst til å dra ned igjen.. Kom ned igjen til Arendal uten problemer. Ingen forsinkelser, bare rett fram 🙂 Når jeg kom hjem var jeg igrunn veldig sliten, men av en eller annen grunn klarer jeg alltid å drøye tida.. Sjøl om jeg prøver å legge meg tidlig blir klokka plutselig 12 likevel..

Ute hos meg 🙂 Den store blomsten der har naboen min klart å drukne mens jeg var borte! Vi vannet blomstene på torsdag før vi dro, men likevel har han tatt hageslangen og dynket den! Så den er så godt som død!!! Og den har ikke stått der mer enn ei uke! Skal tro jeg er sint!!

Men sånn bortsett fra drukningsulykka som venta meg når jeg kom hjem har påska vært okey. Får bare håpe at udyret av en nabo tok hintet i stad og skjønte at jeg klarer å stelle de selv! Hvis ikke må jeg ha de inne og hva er poenget med de da???

Skriv et svar