apr 14

Du blir ikke veldig sur på meg nå, mamma..??

Var det jeg sa kvart over ett forrige fredag, da jeg kom inn døra på jobben til mamma. Mamma visste nemlig ikke at jeg kom hjem 😛 Det ble bråbestemt mandag, da jeg så at jeg kunne komme meg tur/retur for 500 kr 🙂 Når jeg spurte hva Ingrid gjorde i helga, fikk jeg spm om jeg kom hjem, og jeg klarer ikke ljuge om sånt, så i Øyer var hu den eneste som visste at jeg kom 😛 Gud så morro jeg hadde det forrige uke 😛 Klarte og holde tett også 😛 Verka etter å fortelle både pappa og mamma2 om det, men klarte å la være 😛 Hele forrige helg og fram til i dag har jeg blitt kaldt bølla. Skjønner ikke det 😛

Helga besto av å være med Ingrid, Jon Vegard og Jonas 🙂 Var på Gjøvik på lørdag. Syns det var kjempe koselig 🙂 Helga gikk i grunn alt for fort, enda jeg tok meg både fredag og mandag fri. Men de dagene gikk jo for det meste til tog. Dro fra Arendal kvart på 6 fredag morgen, så jeg skulle være på Lillehammer før mamma var ferdig på jobb. Og Mandag dro jeg kvart over 8 på morran for at det skulle klaffe med arbeidstida da å 🙂 På tur ned sov jeg mye. Mye mer enn på tur opp, enda det var tidligere 😛

——————————————————————————————————————————————————————-

Humørmessig så er ikke alt helt på tipp topp om dagen. Jeg savner de hjemme, og siden det tar så lang tid å dra på besøk, så blir det lite aktuelt også. Man må liksom ha ei langhelg eller ei uke ferie for å ha noe igjen for å dra. Mamma har vært her ca en gang i mnd. Har forstått det sånn at det er et mål hu har satt seg <3 , men det er jo fler enn mamma der oppe 🙂

Har fått masse skryt over hvor tøff jeg var som flytta ned hit på egenhånd, uten å kjenne noen, men nå kjenner jeg at det egentlig er litt for tøft. Jeg har blitt veldig sliten av det. Ikke fysisk. Fysisk er jeg hver dag etter jobb, men mer psykisk. Sånn at det er dager hvor jeg overhode ikke vil no annet enn å være å sove. Ikke fordi jeg er direkte trøtt, men det er noe som sier at du burde være hjemme i dag, men jeg drar på jobb likevel. Har ikke råd til å være borte for mye. Hadde det ikke vært for at mamma er alt for grei, så hadde jeg ikke vært her nede nå for å si det på den måten..

Nå kommer mamma igjen på lørdag, da skal vi fikse litt påskestæsj her, og litt andre greier som sovesofa og ting til å ha på uteplassen 🙂 På torsdag drar jeg og mamma oppover igjen. Da er det en miniferie for min del. Mandag er det nedover igjen. Får stase på at jeg får slappa av litt i løpet av tida jeg er hjemme. Fikk slappa litt av den helga som var, men jeg merker også hvor godt det er å ikke være der oppe også. Det må alltid være no når jeg er hjemom, så da får vi se hva som skjer mot helga att. Kan ikke skjønne at det skal bli sånn, men.. I DON’T CARE! Jeg må bare flire av det, for noe annet er ikke mulig!

——————————————————————————————————————————————————————-

Skal prøve å få tatt bilder i helga, må bare få tømt 2 kameraer som er fulle 😛 Er det fint vær i morgen skal jeg prøve å huske å ta bilder fra Pollen også 🙂

Men nå tror jeg det blir senga neste. Komme seg opp og begynne dagen så en får gjort no 🙂

1 Kommentar

  1. Mutter sier:

    Bare timer til jeg er på vei nå gitt 🙂 Skal bli godt å komme vekk noen dager å slappe av kjenner jeg 🙂

Skriv et svar