apr 03

Vår og snart påske!

Vel, det er jo en stund til påske enda, men jeg har lyst til å pynte nå, for det passer så bra til ute temperaturene og været 🙂 Eller, de siste dagene har det vært regn og tåke, men det ser i grunn ut til at været blir ganske greit i dag 🙂

Jeg har på en måte hatt litt påske inne allerede. Mamma og jeg var på plantasjen sist helg, og da ble det tulipaner og litt andre blomster på meg 🙂 Ute står det Påskeliljer og Krokus. Ikke at jeg har planta de, for det gjorde naboen min før jeg fikk snudd meg.. Jeg som faktisk hadde gleda meg til å gjøre det! De stod oppi potta de skulle i, men vi kjøpte ikke jord, men det skulle jeg fikse på mandag, det glemte jeg så jeg fiksa det på tirsdag etter jobb. Gikk litt tidligere fra jobb fordi huet ikke var helt på plass og så kom jeg på at jeg glemte plantasjen dagen før, så da var det best å få gjort det mens en huska det 🙂 Jeg drar med meg to nye og ikke så pjuske Krokuser hjem og en 20 liters sekk med jord. Det var JÆ…. tungt! og når jeg kommer ned trappe her så ser jeg at naboen allerede hadde planta de! Fy så forbanna jeg ble! Det var ikke hans blomster og ikke hans potte, men læll tok han seg den frihet og planta blomstene mine mens jeg var på jobb! Og jeg hadde to nye som skulle byttes ut med de gamle! Han har heller ikke nevnt no på at han har gjort det. Virker som han later som ingenting.

Onsdag morgen gikk jeg ut etter at han dro på jobb og bytta ut de gamle med de jeg kjøpte på tirsdag og satte de gamle og jordsekken på kanten til et bedd som er ved trappa. På kvelden skulle jeg bare åpne vinduet for å lufte litt og det første jeg ser når jeg dro opp persienna var naboen. Jeg snudde kvast og gikk på badet og ordna meg. Jeg fikk heller sitte oppe litt til for ikke snakk om at jeg ville prate med han og lufte måtte jeg for det var nesten 27 grader inne etter at jeg hadde satt på ovnen litt fordi jeg frøys.. Men jeg ordna meg på badet, måtte jeg om han fremdeles var der, og ja da! Han sto foran beddet, som er på «min» side av terrassen, altså han stod foran mine vinduer og sosa. Det er en grunn til at mine persienner alltid er nede. Jeg føler meg glodd på hver gang han er ute for å røyke.. Torsdag etter jobb, så jeg at de to pjuske Krokusene var satt ned i beddet. Han klør VIRKELIG i fingra! Har lært at skal jeg få lov til å gjøre noe selv, må jeg gjemme alt som skal brukes! Alt må stå inne, til jeg har alt jeg trenger! Han ville sikkert bare være snill altså, men det var ikke til hans glede at jeg og mamma var på plantasjen forrige lørdag! Nai! Folkesky som jeg er så tør jeg jo ikke si no heller, sjøl om jeg har no inn i he… lyst..

Men sånn bortsett fra ukas irritasjon, så går det vel egentlig veldig greit 🙂 Er veldig sliten om dagen. Orker ikke no særlig. Det er opp om morran så jeg kan komme med på jobb til rundt 9, så jeg kan gå kl 5 med god samvittighet. Blir det seinere kan jeg like godt hoppe over middagen og bare legge meg. Er nesten så jeg gjør det når jeg kommer hjem halv 6, men da har jeg liksom en halv time enda før det er «kvelden» i mine øyne, men orker ikke å lage no særlig til middag. Har jeg no kjapp mat, blir det det, har jeg ikke, blir det brødskiver.. Det skal ta kortest mulig tid ihvertfall, så koke poteter, det får bli en helgejobb. La meg rund om 11 på fredag, sov til kl var 6 og følte jeg hadde loggi der kjempe lenge, men gadd ikke stå opp. Det var ikke nødvendig før kl var 9. Var fremdeles trøtt da, enda jeg hadde sovi rundt 10 timer. Tror jeg trenger et par dager hvor jeg bare kan sove og daffe, uten og ha no huslig som må gjøres :\ Sånn som det er nå, er jeg veldig glad for at jeg ikke har noe på tapetet om kvelden, for jeg er sikker på at jeg hadde sovna uansett hva det er forno.. Jeg dupper på bussen og hadde det ikke vært for at jeg ikke har sofa enda, så hadde jeg helt sikkert blitt liggende der gjennom natta..

I går prøvde jeg å flytte om litt her, for jeg vil sitta godt når jeg ser på TV. Så jeg flytta senga ut i stua. Men Senga er 15 cm høyere enn stuebordet, så det så bare rart ut. Dessuten så blir en «sofa på 2m x 0.9m veldig stort i en stue. Det tok liksom over makta, så jeg flyttet den inn igjen på rommet 😛 Blir ikke fornøyd her 😛 Det er liksom bare en måte å innrede her, fordi inndelinga av rom er så teit.. Jeg skjønner hvorfor døråpningen til rommet er der den er, det er fordi man skal kunne lufte ordentlig, men hadde åpningen vært på andre veggen, mot badet hadde det vært SÅ mye bedre! Eller kanskje ut mot gangen? Men da hadde men ikke hatt no særlig med gang.. 😛 Klarer ikke å bli enig med meg selv her 😛

Skal rydde og strigle litt mer her i dag, men her lyst til å daffe meste parten av dagen, så da er det vel bare å sette i gang 😛

Har bilder av Plantasjen-resultatet 🙂 Men de er ikke lagt over enda 😛 Noe å daffe med kanskje? 🙂

Skriv et svar