jan 02

Godt nyttår!!!

Har satt meg to nyttårsforsetter, og det er å blogge og gå en tur hver dag.
Nå ble det ikke noe i går, men da satt jeg i bil hele dagen, så ha meg unnskyldt.

Har akkurat startet dagen. Skal straks spise, så får jeg se hva jeg finner på. Jeg skulle gjerne lagt ut noen bilder, men de ligger på pc’n til Jonas og på kameraet hans, så det får vente 🙂

Nå har det endelig blitt vinter igjen ute. Før vi dro til pappa så det ut som om det var mars ute. Drypper fra taket, bare trær og har is lignende snø. Deprimerende egentlig. Når vi kom til Sverige var det helt bart, så der feira vi nyttår uten snø. Det kom litt i går før vi dro, men hele turen besto av regn og slaps. Vil tro vi får en iskald måned i år som i fjor. Snodig hvordan det kan lave ned ett år og nesten ikke komme noen ting før jul et annet år.. Men, men..

God morgen i hvert fall!

Skriv et svar