jan 04

På’n igjen etter ferien

Det går ikke så bra med disse nyttårsforsettene. Jeg har ikke gått en eneste tur enda og heller ikke blogget mer en 2 ganger. Men i mine øyne så skal det ikke være en pangstart, men en god over gang, såda går det seg vel til.

Bildene har jeg fremdeles ikke rota meg til å få over på pc’n min, så da får det vente litt til.

I går rydda jeg ned jula. Litt stusslig, men også litt godt. Nå er det masse nye ting jeg har lyst på der ute også, men kan glemme det så lenge. Var en liten tur på Strandtorget i går også. Jonas fikk kjøpt seg drill for julegavepenger.

I dag var det på’n igjen med jobb. Gutten var kjempe glad når jeg kom inn døra. Og sånn som han åla seg fram! Han var på tur før jeg fikk snudd meg, så etter at han ble lagt i senga si for å sove, fikk jeg endelig tid til å spise jeg også 🙂 Ble ferdig tidlig i dag, så det ble tidlig hjem. Må støvsuge og kanskje vaske over gulvene, men ellers er det ikke mye annet på tapetet annet enn å lage middag 🙂

Her er noen bilder av det jeg har fått lyst på:

Har fremdeles lyst på en del på ønskelisten, men noe er litt mere must enn de andre. Tenkte å oppdatere den etterpå.

Har noen linker på resten

Lyslykt

Liten lysestake

Medium lysestake

Høy lysestake

Det som var litt dumt med de lysestakene på Åhléns var at de var så lette og veldig dårlige, om jeg kan si det på den måten, i forhold til hva de koster. Ble litt misfornøyd når jeg så de i går. Kanskje heller stikke på Gjenbruket en dag. Mener de har oppe på lørdager, så kanskje jeg får med meg Jonas utover en tur 🙂

Kommer sterkere tilbake!

Skriv et svar