jan 08

Brygger på ett eller annet..

Hei igjen.

Har hatt en helt okey helg. Fredag ble det litt kortspill, lørdag satt jeg her og sydde ferdig to dukkekjoler (har bilder, men ikke nå) så Downton Abbey, spiste Taco med Jonas når han kom hjem fra Hafjell og besøkte Ingrid og Jon 🙂

I dag har jeg vel egentlig vært våken siden før 7. Våknet og var iskald. ingenting holdt meg varm og bare en liten glippe på dyna gjorde det enda kaldere. Hadde vondt i hodet og nakke, var tett i nesa og hadde vondt i halsen. Sovna vel en liten stund, men våkna igjen fordi det var alt for varmt. Det andre hadde ikke blitt no bedre. Jonas vekket meg like før han dro i Hafjell, men jeg ble borte igjen.  Sov til ca 11 og var fremdeles ikke i form. Frokost og paracet ble inntatt. Nesa kom seg og halsen er ikke vond. Nå bare krisler det mye nedi der og jeg har en trang til å hoste. Hodet og nakken har ikke vært optimale de heller. Kjenner det fortsatt.

Ellers i dag har vi vært hos bestemor på kaffe og kake siden hun hadde bursdag på fredag 🙂 Har også vært på loftet etter klærne til Mettemor (dokka mi). Har fått litt dilla på å sy klær til ho og ta bilder av ho, så da får en prøve da 🙂

Satser på at det går bra i natt og at ting ikke forverrer seg. Gjør det det må jeg sende melding til mamma’n til lillegutt som jeg passer på så hun eller papsen blir hjemme med han. Godt det ikke er full krise om en blir sjuk 🙂

Skriv et svar