jan 16

Sykmeldt

At jeg brygget på noe forrige søndag er ihvertfall helt sikkert.

Mandag hadde jeg vondt i halsen og hadde feber. Det var ikke akkurat stas å være dagmamma for å si det sånn.

Da jeg kom bort på jobben til mamma, fikk jeg beskjed om at jeg skulle droppe koret på kvelden og si i fra til mammaen til gutten at jeg var syk og ikke kunne komme dagen etter. Syns det var litt koselig og bli beordret om å holde meg hjemme av mamma når jeg er 20 år og ikke tilbringer så mye tid hjemme. Som sagt så gjort. Jeg var hjemme tirsdag, med halsvondt fra helvete og feber. Vurderte legen, men halspastiller hjalp så jeg droppet det. Målte aldri feberen, men jeg har 36,5 som normaltemp. og vil tro jeg hadde nærmere 38 grader. Ikke sånn kjempe varm, men varm nok til å ikke føle for å fyre når det var 17 grader inne. Utpå kvelden meldte jeg igjen om at jeg ikke kunne komme på onsdag heller. Onsdag kom jeg meg til legen. Han kunne fortelle at jeg ikke hadde halsbetennelse (som jeg trodde det kunne være) ikke streptokokker (som tante og ei til trodde) og heller ikke forkjølelse (noe jeg aldri hadde ment, for den starter i nesa og ikke i halsen). Jeg hadde enkelt og greit virus i halsen og fikk sykmelding.

Hadde det egentlig fint resten av onsdagen. Litt feber men ellers grei. Torsdag der i mot, da var jeg helt borte. Mamma kom innom etter jobb, for det var trippel-trumf og hennes lønningsdag, så vi skulle på butikken. Jeg hørte ikke meldinger og heller ikke at hu kom inn døra, men der i mot en kald hån i panna vekket meg. Jeg var så varm og så fjern at jeg viste nesten ikke opp eller ned. Heldigvis var Jonas ferdig på jobb og kom etter meg på butikken så vi fikk med oss alt vi trengte.

Fredag hadde jeg hoste fra en annen verden. Jeg holdt sofaen og bare slappet av. Da Jonas kom hjem hadde han henta pakke til meg. Søt og snill som han er hadde han lagt ut for en mini-pc som jeg har hatt lyst på alt for lenge. Jeg følte meg også litt bedre på tross av hosta og hadde tatt en klesvask. Den natta endte jeg opp med å legge meg på sofaen for å la Jonas få sove i fred. Han skulle opp og ut tidlig på lørdag, så tenkte det var greit å ta hensyn til. Den natta hadde jeg sovet hele 4 timer. Jeg la meg 11 på fredag, Jonas kom etter halv 12 og 12 ga jeg opp og la meg på sofaen. Slokna etter hvert, men våknet igjen mellom 4 og 5. Da Jonas vekte meg 9 hadde jeg sovet rundt 2 timer. Jeg ba han sende mld til mamma om at jeg meldte meg når jeg våkna. Søtnosen satt å strøk meg litt på kinnet før han dro <3

Lørdag var jeg litt bedre men hosta var der og jeg var støl.. I hele magen. Det var vondt å hoste uansett. Jeg bøyde meg framover for å dempe det, men det hjalp ikke stort. Da mamma kom dro vi innom butikken og Reidun før vi dro hjem til Mico. Gjorde ikke stort hjemme. Fant fram diverse til PCen min og litt annet og så på TV. Det ble seint før Jonas kom opp igjen. Vi kom bort til han igjen nærmere 2 tror jeg. Jeg endte igjen opp på sofaen for han skulle ut søndag også. Den natta hosta jeg så ille at det endte med å kaste opp.. Første gang på ihvertfall 5 år at jeg gjorde det. Til gjengjeld hjalp det litt på halsen. Det som irriterte nedi der ble borte. Så rundt 4/5 sovna jeg og Jonas lot meg sove når han dro. Ikke for det, jeg våkna, men da gikk jeg og henta dyna og tulla meg inn i den på sofaen. Hold meg i ro på sofaen til Jonas kom hjem. Da hadde jeg ikke hosta så mye heller og var stor fornøyd. På kvelden formaterte vi PCen min på nytt siden den har krangla med meg i 2 uker.

I dag er det innstalleringstid på den stasjonære og formateringstid på lille mini. Er forresten den jeg blogger fra nå. Er ganske fornøyd, bortsett fra at brukeren heter «Viktoria» og det er diverse drivere som ikke er lagt inn (og ja jeg er klar over at det kan endres, og det er gjort, men mappene heter fremdeles «Viktoria» og navnet på mappene kan ikke endres). Tror muligens den forrige eieren har klart å slette gjenopprettingsfilene på den, for vi må legge CDen som fulgte med over på minnepinne for å gjøre det, enda det ligger filer på den disken. Mappen jeg tror det skulle vært i er tom, så hvis det ikke er full krise, kan jeg jo fjerne alt som ligger der. Skal høre med Jonas selvfølgelig. er jo ikke noe poeng og oppta en halv harddisk med gjenoppretting hvis man ikke får brukt det. Den kan jo brukes til så mye annet 🙂 Skal se om jeg får Photoshop på den også. Da blir det enklere å blogge på farten med bilder. Vil jo helst ha gjort bittelitt med de før de publiseres, sånn at de som føler for å snappe de ikke kan si at de er sine egne, fordi jeg har satt navnet mitt på de. Også syns jeg det er greit å legge til diverse skygger så det ser ut som de står litt ut av «arket» om jeg kan kalle det det 🙂

Nå venter jeg på at legen skal ringe opp igjen til meg. Snakkes 🙂

Skriv et svar