jan 18

Litt tid

Lillegutt sover, så har litt tid til overs.

Har bare denne uka og en til igjen, før jeg er ferdig. Begynner på kurs den 30. januar. Da får jeg endelig litt bedre økonomi. Ikke kjempe bra, men en del bedre! Fordi  foreldrene har hatt permisjon, det har vært ferie og jeg har vært syk har jeg mistet nesten en hel månedslønn på 2 mnd.. og denne måneden virker det som at nav ikke hjelper meg heller, så dette blir trangt. Skal prøve å ringe dit i morgen og høre hva jeg skal gjøre for dette går ikke :\

Jeg fikk hostesaft på mandag. Smaker dritt, men har hjulpet. Orka ikke ta no i går kveld, men det gikk fint for det 🙂 Forsov oss i dag tidlig, men kom meg tidsnok på jobb likevel 🙂 I dag skal Jonas på «kaffemøte» igjen, så da blir jeg aleine en liten stund i kveld. Da kunne jeg fiksa bildene, men «Blomsterkassa» mi er helt koko. Den ble formatert og ikke lenge etterpå fikk den blåskjerm. Hurra! Den lille skulle også vært formatert og den gamle bærbare orker jeg ikke skru på for da blir jeg ihvertfall ikke ferdig i dag. Så da får vi se hva jeg gjør.

1 Kommentar

  1. Emelie sier:

    Hei! Tusen takk for det:) Jeg bruker faktisk rettetanga mi. Man kan få bølger ved å tvinne håret rundt rettetanga og dra forsiktig ut. Da blir det krøller:)

Skriv et svar